понеделник, 26 март 2018 г.

Ремонт на фурна, две перални и апарат за кръвно налягане в дъждовна София

Дъждовен понеделник в София, но това не ме възпрепятства от задачите на майстор, които имах днес. Малко по-подробно сервизната ситуация изглежда по следния начин.

Ремонт на фурна

Изгорял нагревател


Ремонт-на-фурна @ Lxpress - Професионални ремонти на битова техника и електроника,  нагревател, изгорял-горен-нагревател, реотан, фурна, ремонт-на-фурни-в- Борово @ Lxpress - Професионални ремонти на битова техника и електроника,
Изгорял нагревател

Трябваше да сменя изгорял горен нагревател. Закупих новия реотан на уреда за печене и по-късно през деня монтирах.  Семейството с неработещата фурна живееше в Борово, близко до моя блок, затова успях да свърша всички задачи за деня в срок. 


Ремонт на перални


Какъв техник ще съм, ако нямам поне една-две перални, които да поправя в рамките на ден! Първата пералня беше с няколко дребни монети в помпата, които тракаха силно и създаваха впечатление за много по-голяма повреда. 

 Ремонт-на-перални @ Lxpress - Професионални ремонти на битова техника и електроника, перални, пералня, помпа, пералнята-трака,стотинки-в-помпата-на-пералня,
Помпа на пералня

Втората имаше проблем с четките на електродвигателя. Почистването им удължи възможността за експлоатация още известно време, защото собственикът сподели, че обмисля инвестиция в нов уред за пране. 

Ремонт- на-перални @ Lxpress - Професионални ремонти на битова техника и електроника, перални, пералня, графитни-четки, четки-на-електродвигател,
 Четка на пералня

Ремонт на перални по домовете от понеделник до неделя. Запазете час в удобен ден.


Ремонт на апарат за кръвно налягане


Медицинският уред ми беше донесен по-раничко сутринта, но бях успял да се справя с ремонтната част, преди симпатичната възрастна госпожа да дойде към 6.30 вечерта. 

Ремонт на апарат-за-кръвно-налягане @ Lxpress - Професионални ремонти на битова техника и електроника, Ремонт,  апарат-за-кръвно-налягане,
Ремонт на апарат за кръвно налягане

Дъждът над София не пречи на работата на техника, защото уменията не са свързани с климат или място. Неприятната час са калните столични улици, докато вървя от адрес на адрес, но пък моята пералня свърши добра работа в края на работния понеделник.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)