неделя, 6 март 2016 г.

Ремонт на пералня Fagor със счупена ключалка за люк, пералня, която не изхвърля водата, пералня, глътнала детско чорапче

Перални и печки - това ремонтирах през изминалите почивни дни, които опразниха София, но не и графика ми със заявки за сервиз на повредени електроуреди. Сега, когато неделният ден чезне в задълбочаващия се мрак, само часове преди поредния старт на новата работна седмица, правя равносметка за  броя на поправените перални и печки. Първите преобладаваха, но не липсваха и вторите. 

Ремонтирах пералня Fagor със счупена ключалка за люк, пералня, която не изхвърляше водата, пералня, която беше глътнала детско чорапче...

Снимка на счупената ключалка за люк на пералня, която ремонтирах до късно снощи. В неделя повечето магазини за резервни части не работят, нямаше и гаранция, че този модел е наличен, а собствениците не можеха да отсъстват от работа през делничните дни.


ремонт на перални по домовете, ремонт на перални, ремонт на перални в София
Счупена ключалка за люк на пералня Fagor


Красиви бели цветове радват очите ми по пътя към следващия адрес за ремонт. Пролетта подрани и облече в прекрасния цвят на невинността оголелите до преди месец клони на дърветата. 

По клоните на все още оцелелите плодни дръвчета в Борово искрят снежнобели цветчета. 


ремонт на перални, печки, фурни, без почивен ден
Цъфнали клонки в Борово


Как ще завърши настоящата седмица за майстора - към задоволството от добре свършена работа ще добавя чаша ароматно кафе, придружено с бърз прочит на новините в нета, рошава котешка муцунка и желанието за по-добри седем дни. 


ремонт на перални по домовете
Ремонт на перални, печки, телевизори



инж. Станев

Когато името работи за теб!

Професионален ремонт на различни повреди при перални, съдомиялни, сушилни, абсорбери, аспиратори, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)