неделя, 28 февруари 2016 г.

Възстановяване на писти на платка за управление на аспиратор Faber

Възстановяване на писти на платка за управление на аспиратор Faber

Преди около месец ме потърсиха да ремонтирам платка на аспиратор със стопени писти. Случва се нерядко да възстановявам писти на платки на различни електроуреди като перални, телевизори, хладилник, климатици, не само на аспиратори. В блоговете и съм коменирал неведнъж подобни ремонти, така че днес се ще фокусирам само върху конкретния ремонт.

Платката за управление на аспиратор Faber беше със стопени писти в следствие на късо съединение в крушките на осветлението на аспиратора. 

Снимки преди ремонта на аспиратора:


ремонт на аспиратори, ремонт на перални, ремонт на печки, майстор, ремонт на телевизори,


възстановяване на писти на платка, ремонт, техник, Борово, Манастирски ливади, Бъкстон, Бели брези, перални, фурни,


Как възстанових пистите на аспиратора:

Най-напред почистих метализирания от късото съединение слой на платката. След това възстанових с тънка ламаринка и проводници стопените писти. На местата, където беше необходимо, поставих изолация. 


След ремонта на платката на аспиратора:

Възстановяване на писти на платка за управление на аспиратор, ремонт, техник, битова техника, писти, платка, перални,



Възстановяване на писти на платка, ремонт на аспиратори, Faber,




Така спестих на собствениците разходи за покупка на нов аспиратор.  Бих искал да подчертая отново, че подобен ремонт не е за всеки, който проявява интерес към техниката - нужна е точна ръка и солидни познания в техническата област. 


Възстановяване на писти на платка, ремонт на аспиратори, Faber, инж. Станев, майстор, фурни, микровълнови, перални, неделя, Стрелбище, Борово,



Инж. Станев предлага и извършва професионални сервизни услуги по домовете през цялата седмица.


Специализиран ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, керамични плотове, котлони, аспиратори, абсорбери, диспозери по домовете от опитен техник с богата сервизна практика и множество технически компетенции. 


ремонт на перални по домовете, Борово, печки, ремонт, диспозери, фурни, микровълнови, аспиратори, инж. Станев, майстор, техник,


По-дребните  елекроуреди като прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите за ремонт.


ремонт на прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Овча Купел, Славия, Крива река, Иван Вазов, Дианабад, Лозенец, център на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора и в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.


ремонт в Борово, ремонт, перални, печки, сервиз, телевизори, София

инж. Станев


Когато името работи за теб!














Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)