вторник, 6 юни 2017 г.

Ремонт на съдомиялна, фурна и пералня в юнските дни

Ремонтирах съдомиялна, фурна и пералня в топлите юнски дни. 

Потърсиха ме за ремонт на съдомиялна, която не работеше. След като извърших обстойния и внимателен преглед на съдомиялната в дома на собствениците, започнах да ремонтирам уреда. Повредата не беше много сериозна и успях да я отстраня сравнително бързо. 

фурна за ремонт,изгорял нагревател, поправка на фурна,реотан, ремонт на фурни, ремонт на фурна, ремонт на фурни по домовете,    Ремонтира пералня,  Пералня,  счупена ключалка, ремонт на пералня, ремонт на перални,ремонт на перални по домовете,счупена ключалка на пералня,  майстор,   Борово, Бели брези, Хиподрума, Бъкстон,   Ремонт на битова техника по домовете, Ремонт на битова техника,
Ремонт на съдомиялни

Следваше фурната за ремонт, а при нея проблемите идваха от нагревателя, който бе изгорял. След като го демонтирах, го взех с мен, за да закупя точен модел и размер реотан, за да приключа поправката на фурната. 

Ремонтира пералня,  Пералня,  счупена ключалка, ремонт на пералня, ремонт на перални,ремонт на перални по домовете,счупена ключалка на пералня,  майстор,   Борово, Бели брези, Хиподрума, Бъкстон,   Ремонт на битова техника по домовете, Ремонт на битова техника,
Смяна на изгорял нагревател на фурна

Ремонтирах пералнята в края на следобеда, а слънцето разпръскваше златистите си лъчи из улиците на София, превръщайки градския пейзаж  в привлекателна гледка за минувачите. Пералнята имаше счупена ключалка, която взех за ремонт.

Ремонт на съдомиялна,    ремонт на съдомиялни, съдомиялна, ремонт на съдомиялни по домовете,
Счупена ключалка на пералня

Денят ми на майстор бе пълноценен и динамичен, изпълнен с работа и неспирни задачи.  Въпреки болките в краченцата ми вечерта, породени от обиколките между Борово, Бели брези, Хиподрума и Бъкстон, усещането за добре преминал ден ми вля допълнително енергия в оставащите часове преди сън. 

Ремонтирам битова техника по домовете от понеделник до неделя. 



Когато името работи за теб. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)