събота, 25 февруари 2017 г.

Съботни ремонти на перални, керамичен плот, прахосмукачка и апарат за кръвно налягане

Тъкмо да се зарадва човек, че времето наподобява пролетно и действителността го връща към късите есенни дни - мрачни, неприветливо-хладни, дъждовни. Такава беше събота, която отмина в ремонт на перални. Предстои неделя, а с нея идват нови адреси за диагностика и ремонт на битова техника в последните февруарски дни. Довърших ремонт на прахосмукачка и апарат за кръвно налягане у дома, след като малко отдъхнах след трите перални, които поправих днес. 

Ремонт на пералня с повреден клапан. Смених повредената част, защото бях закупил нужния за ремонта на пералнята клапан, който да съответства по технически параметри и спецификация. 

клапан, пералня,ремонт, техник,сервиз,поправя перални,
Повреден клапан на пералня


Ремонт на керамичен плот в Манастирски ливади, За радост на семейството повредата на плота беше отстранена на момента и спокойно можеха да го използват, за да приготвят вечерята. 


керамичен плот,плот, стъклокерамичен плот,техник,ремонт,битова техника,
Ремонт на стъклокерамичен плот


Сравнително лек ремонт на прахосмукачка. Както споменах, беше част от задачите ми у дома в края на деня. Имаше щепсел за смяна, но и кабелът се оказа прекъснат. 

прахосмукачка, щепсел за смяна, прекъснат кабел, щепсел,
Ремонт на прахосмукачка


Апаратът за измерване на кръвно налягане също беше поправен и по-късно взет от възрастната дама, която живее в съседен блок в Борово, иначе излизането в мократа вечер не бе оправдано. 

Ремонт на апарати за кръвно налягане, битова техника,сервиз, ремонти,Ремонт на апарати за кръвно
Ремонт на апарати за кръвно налягане


Ремонт на битова техника в София през всички седмични дни. Сервизният техник инж. Станев се занимава с ремонт на домакински уреди през голяма част от професионалния си стаж. 

Когато името работи за теб!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)