сряда, 10 август 2016 г.

Ремонт на стъклокерамични плотове от инж. Станев (видео)

Август е в апогея си, летните отпуски се усмихват закачливо, слънцето грее еднакво за всички - и за тези, които почиват, и за тези, които все още или вече работят. Спадам към втората група на работещите, защото мисията ми на техник е да ремонтирам повредена битова техника без почивен ден, макар възможността за кратък отдих да ме изпълва с тръпнещи очаквания, като представата за чаша студена бира в края на горещия ден. 


 ремонт на печки,ремонт на  фурни, ремонт на перални,ремонт на  микровълнови,ремонт на  аспиратори,ремонт на  телевизори, уреди, ремонт на апарати за кръвно налягане, ремонт на перални по домовете,
Ремонт на стъклокерамични плотове по домовете в София


Ремонт на стъклокерамични плотове от инж. Станев. Ремонтите на неработещите плотове се извършват по домовете, без почивен ден от понеделник до неделя. 

За да улесня тези от Вас, които търсят опитен техник, за да диагностицира и ремонтира повредата на керамичния плот във Ваше присъствие и в дома Ви, създадох това кратко видео, базирано на снимки от ремонти на плотове, които съм поправил по време на дейността си като сервизен майстор. 






Професионален ремонт не само на керамични плотове, но и печки, фурни, перални, микровълнови, аспиратори, телевизори или други уреди, включително апарати за измерване на кръвно налягане, може да поръчате на контактния телефонен номер в удобен ден през цялата седмица. 


 техник, ремонт на повредена битова техника, без почивен ден,  Ремонт на неработещите плотове  по домовете, без почивен ден, неделя,   опитен техник,  ремонтира керамични плотове,  в дома, с видео,  снимки от ремонти на плотове,  поправя, сервизен майстор, майстор,
Ремонт на керамични плотове, печки, фурни, микровълнови


Когато името работи за теб!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)