петък, 5 февруари 2016 г.

Ремонт на перални, печки, телевизори, аспиратори (видео) в снежния февруарски петък

Снежен февруарски петък в София. Ден, в който ремонтирам перални - прелюдия към предстоящия уикенд, когато заявките за ремонти на повредени перални могат да се конкурират като брой с падащите днес снежинки. Метафорично, не буквално, разбира се. 

Рано сутринта, докато дърпах никотинова отрова, придружена с чаша топло кафе на балкона в Борово, пред очите ми се откри бул. Каблешков, побелял от февруарската прегръдка на снега. Все още бе полутъмно, хубав контраст имаше между запалените фарове на преминаващите делнично автомобили и сумрака на петъчното утро, в което се зараждаше новият ден от живота ни. 
ремонт на перални по домовете, майстор, маншон, ключалка,
По-късно през деня картинката към булеварда, разделящ Борово и Манастирски ливади в посока ж.к. Гоце Делчев, беше следната:ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на аспиратори, ремонт на телевизориСмяна на маншон на пералня, ремонт на пералня, която отказвала да тръгне и трета, с люк, който не се отваря - кратко описание на задачите в деня на майстора. 


Снимка на счупена ключалка за люк на пералня, марка Zerowatt

ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на аспиратори, ремонт на телевизори, по домоветеПреди да тръгна към ремонтите на перални, качвам кратко клипче. Ще ми бъде приятно, ако сте сред аудиторията му. 


Ремонт на перални, печки, телевизори, аспиратори
В очакване на предстоящия уикенд пожелавам приятен следобен и добро настроение. 


пералнята не тръгва, ремонт, майстор, печка, фурна, събота, неделя, кокиче


емонти на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори в София.

Инж. СтаневЗа връзка с майстора – тел. 0898 371028

Професионални ремонти на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори в София.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)