понеделник, 11 януари 2016 г.

Ремонти на перални, печки аспиратори, телевизори по домовете в София (видео от инж. Станев)


Слънчево започва новата седмица през януари. Задачите, свързани с ремонт на перални и печки, очакват да бъдат приключени успешно. 


сервиз за битова техника, Борово, Манастирски ливади


Извършените от мен ремонти на повредена битова техника в неделния ден бяха основателна причина за прибирането ми у дома в късния следобед, когато тъмнината беше взела превес над светлата част от денонощието. Ремонти на перални, микровълнова и аспиратор оформиха неделния график на майстора. За отмора си поиграх и направих кратко видео, което може да изгледате по-долу. 

Изгорял магнетрон на микровълнова

ремонт на микровълнови, ремонт на микровълнови по домовете



Направих видеото, за да насоча търсещите професионални ремонти на перални, печки аспиратори, телевизори по домовете в София. 








В случаите, когато се налага сервиз на битова техника по домовете в София, може да използвате информацията, посочена в публикацията и видеото. 


Професионален ремонт на печки и фурни, керамични плотове, котлони, перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери и по-дребна битова техника за дома или персонална грижа. 



ремонт на печки и фурни, керамични плотове, котлони, перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери и по-дребна битова трехника за дома или персонална грижа.



Повече за извършваните сервизни услуги и информация за инж. Станев може да прочетете тук

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

На снимката се вижда бул. Т. Каблешков в частта между Борово и Манастирски ливади, в посока ж.к. Гоце Делчев, побелял от първия за този сезон сняг в София.



ремонт  на перални, аспиратори, съдомиялни, микровълнови, абсорбери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT), диспозери



Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате



Майсторът, който може и знае как и няма да Ви подведе!


Очаквам Ви във Фейсбук страницата си, където може да прегледате още статии за различни ремонти на електроуреди за домакинството и бита. 


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.



Изгорял нагревател на фурна  Fagor


ремонт на перални,ремонт на телевизори, ремонт на аспиратори, сервиз, ремонт на микровълнова, ремонт на прахосмукачки


Квалифициран ремонт на битова техника по домовете, наличен в събота и неделя в удобно време. 







нж. Станев

Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори, инж. Станев


За контакт: тел. 0898 371028


Ремонт на перални, печки, фурни, микровълнови, плотове, аспиратори, диспозери, телевизори през 2016















Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)