четвъртък, 3 септември 2015 г.

Целоседмичен сервиз за битова техника в София: Ремонти на перални с повредени помпи, печки с изгорели ключове и телевизори, които нямат звук

Първите септемврийски дни отминаха, но жегите, характерни за летните месеци, все още не пускат от горещата си прегръдка не само София, но и останалите градове и села в България. Освен чантата с инструменти, неизменен мой спътник през изминалите четири години, компания ми прави и бутилка минерална вода. Ремонтите са локализирани в различни квартали на столицата, сменям много превозни средства и студената вода се явява утолител на жаждата и спасител в топлото време. Вечер разчитам на резен студена, добре узряла диня или чепка грозде -  плодовете, дарени ни от Природата, за да оцелеем на този свят. 


сервиз за битова техника
Плодовете на есента 


Сервиз за битова техника приема поръчки за посещение на място в събота и неделя за Ваше удобство.


ремонт на перални, сервиз за перални в София,



Качествен ремонт на перални машини по домовете от понеделник до неделя.



ремонт на перални по домовете в събота и неделя, техник за пералня, майстор за пералня,


Инж. Станев отстранява качествено, трайно, бързо, с внимание към всеки дребен детайл разнообразни повреди, свързани с пералните машини, като част от тях могат да бъдат изброени в списъка по-долу:

– блокирал люк на перална машина; 
– изгоряла блокировка на люка; 
– повредена дренажна помпа;
– счупена ключалка;
– почистване на четки, смяна с нови при нужда;
– смяна на маншон или ремък;
– запушени филтри/помпи/маркучи; 
– течове; 
– проблеми с центрофуга;
– програматори; 
– поправка на повредени платки.


ремонт на перални по домовете


Ремонт на перални по домовете - качествен следгаранционен сервиз, монтаж, имплементиране на технически решения, които водят до отстраняване на повредата.

Професионален ремонт и на друга битова техника - печки, микровълнови, фурни, телевизори аспиратори, диспозери, абсорбери, стъклокерамични плотове, котлони, съдомиялни, сушилни, прахосмукачки...


ремонт на перални по домовете, телевизори сервиз,



Сервизните услуги на гореизброените електроуреди се извършват по домовете на база предварително ангажиран ден и час за ремонт.


изгорял реотан на фурна Санг


По-дребни домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри и друга битова техника – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят условията.


сервиз за прахосмукачки, тостери, сешоари, блендери, ютии, чопъри,  Ремонт на печки, сервиз за битова техника в Красно село, Борово, Витоша, Бокар, Манастирски ливади, Бояна, Лозенец,



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.



ремонт на перални в София



Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони – на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.

За допълнителна информация и още ремонти на електроуреди заповядайте в другите ми блогове.

Посетете страничката ми във Фейсбук. По този начин ще бъдете осведомени за наличие на промени и новости около сервизния майстор, текущата ремонтна дейност и натовареност на графика за деня или седмицата.


изгорял ключ на печка



Майсторът, който може,  знае как и няма да Ви подведе!



ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.
ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.



Малко лятно настроение и все още топъл спомен от романтичния Балчик:

ремонт на перални по домовете, изглед от балчик, ремонт на фурни, добър майстор,




Изгорял магнетрон на микровълнова - спасение няма, трябва смяна с нов. Какво трябва да знаем в такъв случай? ;)

Отговор ще намерите тук


ремонт на микровълнови




Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)