вторник, 5 май 2015 г.

Ремонт на перални машини по домовете преди Гергьовден

Професионален ремонт на перални машини по домовете в София. 

ремонт на перални


Предлагане и извършване на качествени сервизни услуги на битова техника и електроника от електроинженер с дългогодишен трудов стаж и технически опит,  без да се налага демонтаж на повредената пералня и транспорт извън къщи до сервиз - важи без почивен ден. 

Сервиз за перални в Борово, Манастирски ливади, Бокар, Витоша, Бояна, Студентски град, Дървеница, Дианабад


Ремонт на перални по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при свободен час в графика на техника, от понеделник до неделя, включително в празнични дни (освен в случаите, когато в сайта и блоговете има специално съобщение за промяна в работното време, защото майсторът на перални също е човек :) и има семейство ).

пералнята тече


Процедурата е следната - сервизният инженер посещава на място повредената перална машина и предприема необходимите действия за елиминиране на проблема, причинил дефектите. Ако е необходимо се закупуват нови части, за да бъдат подменени изгорелите елементи (при наличието на съответните резервни части в магазинната мрежа и при ценова обоснованост за необходимия ремонт на пералните).

помпа на перална машина, пералнята тече, пералнята не тръгва,


За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

 ремонт на перални по домовете, майстор за ремонт на перални



Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

вратичката на пералнята не се отваря


Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с необходимия за целта сервизен техник!
 ремонт на перални по домовете, Сервиз за перални


Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из блогове и форуми или копи-пейст напъни на доморасли "техници" с множество фалшиви регистрации и телефони, зад които крият самоличността си.

Повече за инж. Станев може да прочетете ето тук

Ще се радвам да Ви видя и във Фейсбук страницата си. 

майстор за перални в Борово, Бъкстон, Павлово, Красно село, Лагера, Хиподрума, Гоце Делчев, Лозенец, Иван Вазов, Овча купел,



Майсторът, който може и знае как! :)








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)