петък, 13 март 2015 г.

Без суеверия на петък 13 – изберете професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори и друга битова техника по домовете в София от инж. Станев в делнични и почивни дни – тел. 0898 371028

Необичайно и мистично  ли е, че в днешните  високотехнологични дни голяма част от нас са достатъчно суеверни и се боят от датата 13, особено щом  се случи на петия ден от седмицата? Робуваме на предразсъдъци от древни времена или избираме нерационално обяснение за рационални събития?

перални сервиз


Притежател на повредена перална отказа ремонта днес, който бе запазил предварително, с молбата да го прехвърли в който и да е друг ден, защото на тази дата не му вървяло, а не съобразил предварително. Уважавам личните предпочитания, съгласих се. 

пералнята тече


Петък, тринадесети, просто ден от календара като всеки друг. За повечето хора е обикновен работен ден. Нищо неприятно няма да се случи, ако потушим тревожните вътрешни гласове. 

идва пролет


Усмихнете се, защо точно на тази нарочена за фатална дата, да не се случи нещо много желано и чакано, защо именно днес не се осъществи дълго планирано събитие! Добрите мисли и позитивната нагласа предизвикват сходни обстоятелства. Случва ни се това, което очакваме. 


скъсан ремък на пералня



За майстор, който ремонтира перални, съдомиялни, печки, телевизори, аспиратори, диспозери и всякаква друга битова техника по домовете, си е пореден делничен ден. Надявам се петък да се окаже спокоен, тих и успешен, а това пожелавам да се случи и на Вас. Идва пролет, колкото и невероятно да изглежда на фона на сивия петък.


майстор-техник за перални


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание или преписана от сайт на колега, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!

За контакт с инж. Станев - телефон 0898 371028

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно за Вас време.


магнетрон





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)