понеделник, 1 септември 2014 г.

Септември започва с ремонт на пералня и "Вино от глухарчета"

Септември пристига тихомълком, без излишен шум и помпозност. Единствено прогнозата за времето за първия ден от новия месец и седмица носи в себе си лек есенен привкус - очаква ни отново дъжд. Нищо по-различно от отминаващото лято, ако може човек да се довери на динамичните прогнози за лудналия климат. Нов месец, нова седмица, за мен нещата остават константни - ремонт на пералня бележи началото на септември. Ремонтите на перални, печки или телевизори по домовете в София не допринасят за вълнуващото битие на един инженер, станал по неволя майстор, който предлага сервиз на битова техника по домовете.  Екзистенциални избори, начин за съществуване в социума, нищо повече или по-малко, микрокосмос или макросвят - просто приспособяване и оцеляване...

Ремонт на перални


Любим цитат:

" … човек не иска вечно да съзерцава залеза. Кой желае един залез да трае дълго? Кой иска все да е топло? Кой иска въздухът непрекъснато да благоухае? След време човек престава да го забелязва. По-приятно е залезът да трае една, до две минути. След това искаш да стане нещо друго. Разбираш ли, такъв е човекът...", Рей Бредбъри, "Вино от глухарчета"

Ремонт на телевизори


Успешен ден и нова седмица! :)


нова седмицаИзкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Ремонт на перални в София

Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.


Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

майстор


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.


Ремонт на перални


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Инж. Галин Станев
За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

1 коментар:

  1. Много хубава мисъл на Бредбъри, любимец ми е. Леки ремонти от мен.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)