събота, 14 юни 2014 г.

Професионален ремонт на перални, телевизори и печки по домовете в събота и неделя и натюрморт на Ван Гог


Поредна събота от живота на софийски майстор техник, който ремонтира перални, телевизори и печки (най-общо) по домовете всеки божи ден. 



Повечето хора имат график на работа, който им позволява да почиват в събота и неделя. От няколко години това правило не се отнася за мен. Откакто се занимавам с ремонт на битова техника по домовете професионално, почивните дни са като делнични за мен. Нещо повече – те са сред най-натоварените със сервизна дейност – поправям най-често перални машини и печки, но не липсват и ремонти на телевизори, сушилни, абсорбатори или мелачки за битови отпадъци, микровълнови, съдомиялни, фурни…



В съботно-неделната почивка не е никак невъзможно да се открие добър майстор, който да ремонтира повредените електроуреди, ако сте от София. В провинцията не ми е много понятно как стои ситуацията, но големият град има своите преимущества в това отношение - предлага се сервиз без почивен ден.



Когато Ви е наложителна навременната намеса на майстор, който ремонтира качествено битова техника по домовете в София, такъв може да бъде открит.  

Част от предлаганите сервизни дейности по домовете включват:

- Смяна на ремък и маншон/уплътнител. 
- Отстраняване на текущи проблеми с филтър, помпа, блокирала ключалка/люк, нефункционираща центрофуга и други повреди при пералните машини.





Извършваните професионално ремонти на електроуреди и битова техника включват още:

- Диагностика, монтаж, ремонт, поправка на битова техника по домовете без почивен ден. 
- Сервиз на телевизори – различни модели и марки. 
- Поправки на перални, съдомиялни машини и сушилни. 
- Ремонт и на други електроуреди – печки, фурни, микровълнови, стъклокерамични плотове, електронни платки на климатици, абсорбери, мелници за битови отпадъци (диспозери), прахосмукачки.




Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.

lxpress_repair_tv2

За повече информация интересни статии заповядайте в сайта и блоговете ни.




Контакти само на тел. 0898371028, търсете инж. Станев

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за ремонт извън работните, съобразени с графика на майстора.



Ремонт lxpress – Изберете качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

За финал ще предложа мисъл на Ван Гог, чиито картини и стил на рисуване, много харесвам:

Представете си що за живот би било, ако нямахме куража да опитваме нови неща?



(Този натюрморт с гарафа и лимони на Ван Гог може да се види в едноименния музей в Амстердам, рисуван е през 1887 година, а размерите са 46,7 х 38,5 см. Представлява масло върху платно с оригинално заглавие  Still life with Carafe and Lemons. Свежите цветове идеално допълват и балансират мрачното юнско небе (тази сутрин поне е такова) над София, а семплата композиция внася  уют в душата).

В този смисъл е моето пожелание към Вас, преди да се отправя с неизменната чанта с инструменти към първия за деня адрес за ремонт на перална машина, а именно:

Позволете на новото да навлезе в живота Ви и се радвайте на добрите и вълнуващите промени, които неминуемо ще последват!

Ремонт на перални по домовете - програматор с куплунг


инж. Станев


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)