петък, 16 май 2014 г.

Ремонт на перални по домовете в София от lxpress и мисли за успеха и живота

 Джойс Брадърз, американски психолог, твърди, че “Успехът е състояние на ума. Ако искате да се справите, започнете да мислите за себе си като за преуспял човек“.  

                                     Ремонт на телевизори по домовете

Да приключиш работната седмица с мисъл, че си се издигнал над посредствеността в човешката природа, е страхотен преход към почивните дни. Едва ли има работещ човек, който да не обича петъците, увенчаващи заслужено края на петдневните служебни ангажименти. Последният ден от работната седмицата е пълен със сладки намерения и планове за уикенда - дни, които да изкараме  с близки на по-различно място от всекидневното, да свършим някоя полезна за дома и бита дейност. 



Този мрачен майски петък (поне така изглежда денят в София) съм настроен леко философски и ми се иска да споделя още няколко мисли, този път на Петър Дънов. 

Единственото нещо, което повдига човека, е работата.За да проявите в каквото и да е направление, трябва да работите. Работата е свещено нещо. Работа, вършена с любов, е щастие.

Ние сами градим своя живот, според мислите и желанията, които имаме, дълбоко скрити в душата си.

Когато никой не може да ви помогне – може сами да си помогнете. Това е философията на живота.



Откривам мъдрост и смисъл в казаното, приятно е пред екрана на лаптопа, а у дома е уютно и спокойно. Няма тази трескавост, характерна за това време на денонощието. По булеварда край блока все още не профучават коли, отнасящи софиянци по родните места. Невротичната рапсодия от клаксони и тежко дишащи автобуси  ще допълнят урбанистичната картина на  петък привечер.

 
Натоварен трафик в София

Пръстите ми шарят по клавиатурата  с мисълта за ремонтите, които ме очакват днес. Поръчките за  ремонти са обичайните  - главно перални машини, телевизори и печки. Петък преди събота и неделя, които са винаги препълнени с ремонти. Нормално - повечехора у дома, повечедомакински задачи, повече техника, повече повреди. А майстори има ли, които да работят в почивните събота и неделя?

В София поне един със сигурност може да намерите. 

Ремонт на програматор на пералня

Професионален ремонт на перални машини по домовете в София от майстор, който си разбира от работата, няма тайни в сервизното обслужване на битова техника и електроника, способен е да поправи всичко, което работи на ток, при това без почивен ден. След краткото анонсиранe на минимална част от предлаганите от мен услуги, ще добавя в списъка сервиз на сушилни, ремонт на телевизори, печки, микровълнови, стъклокерамични плотове, диспозери, фурни…

Запознайте се сами с предлаганите ремонти, ако имате необходимост от такъв и се намирате в град София. 

Ремонт на електронни платки

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.


Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии.





Ремонт на перални по домовете

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.


Запушен филтър на перална машина

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.



Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.

Ремонт на телевизори, перални, печки по домовете



Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



Да се върна към началната мисъл за успеха – ако искаме и се стараем, ще успеем! Пожеланието ми, като майстор, който ремонтира перални машини, е да превърнем не само днешният ден в успешен!:)



Пожелавам спокойни почивни дни и попътен вятър за Вашите планове!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)