сряда, 28 май 2014 г.

От майския дъжд окъпан се ражда денят на майстора, а ремонтите на перални и телевизори предстоят



Пореден ден от живота на софийски майстор, който ремонтира перални, телевизори, печки по домовете без почивен ден, започна с чаша топло кафе, а южният му аромат напомня за дни, различни от невеселия  дъждовен  каскет, прихлупен над София.


Ремонт на битова техника по домовете в София


Столичният град се разсънва след лекия дъждец, а небето изглежда начумерено, като недоспал хлапак, когото са събудили рано и влачат към детската градина. Булевардът край блока е по-тих от обикновен делничен ден. Отпивам глътка от кафето, разглеждайки световните новини. Онлайн медиите отразяват последните събития, пречупени през интереси и гледни точки. 

Мисля за ремонтите, които предстоят днес.  Чакат ме платка на телевизор и едно посещение за сервиз на развалена ключалка пералня. Блокирала заедно с дрехите и водата вътре. Помолих собствениците да не напъват вратичката, за да не стане по-голяма повреда. Плюс довършване на ремонт на перална машина, чиято помпа трябва да бъде сменена.

Смяна на помпа на перална машина

Насрочил съм ангажиментите на майстор за по-късен час от обикновено. Доста време не съм се заседявал до толкова късно у дома и усещането е приятно. Котенцето притичва през отворената врата на терасата, минава през кухнята, по коридорчето и отново се спира за миг при мен. Казва ми нещо на своя си котешки език, докосва ме с рунтавата опашка по крака и отново поема по маршрута си. Доволна е, че и двамата сме тук. Спокойна е – в купичката има достатъчно гранулки, от които си хапва по малко, но винаги трябва да има повече, защото иначе не се храни – оставя за после.



Мрачно пролетно небе е прихлупило делничния предиобед на последната майска седмица. Серията празници приключи. Дори вече не се чуват абитуриентски клаксони и прегракнали викове на празнуващи младежи. Такава е София тези дни - дъждовна, празнична за едни, делнично-сива за други. Животът тече, изпълнен с весело-пъстри кръпки по овехтялата жилетка, извадена от стария скрин на спомените... Съвсем по майски...

Ремонт на телевизори по домовете в София


===



Изкуството да бъдеш професионалист!

Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!

За добрия майстор почивен ден няма.



Заповядайте в нашите блогове и сайт за повече информация, ремонти и полезни статии.






Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


Ремонт на перални по домовете в София - запушен филтър

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.



На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение запрецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Блокирал люк на пералня

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.


Ремонт на телевизори в София


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)