понеделник, 28 април 2014 г.

Ремонт lxpress предлага сервиз на микровълнови фурни, печки, перални, телевизори по домовете в удобно време и без почивен ден, важи за град София

Ремонт lxpress предлага сервиз на микровълнови фурни, печки, перални, телевизори в удобно време по домовете, важи за град София.


Ремонт на микровълнови по домовете


Микровълновата фурна минаваше за  луксозен електроуред в домакинството много отдавна, когато част от четящите този постинг все още не са били на този хубав свят.

Съвременните хора сме наясно колко голямо удобство е тя за модерното домакинство в динамичното ежедневие - спестява  време и намалява сметките за електроенергия  с около 50-80 %  . Най-честите употреби са за размразяване, затопляне на течности или храна, и разбира се,  за готвене. Микровълновите фурни се справят много по-бързо с размразяването или затоплянето на хранителните продукти в сравнение с традиционно използваните печки и фурни.

Какво да знаем преди да включим микровълновата?

Не е препоръчително поставянето на микровълновите фурни в близост до уреди, които излъчват топлина,като електрически фурни. Самият електроуред трябва да бъде поставен най-малко на 4-5 см от радио или телевизионни приемници. Ако ще  бъде вградена, то поставете печката в стенен кухненски шкаф, който да бъде съобразен с размерите й, както и да има дистанция поне 5 см от стените на шкафа, за да се осигури невъзпрепятстваната циркулация на въздуха.  

В близост до микровълновата фурна трябва да се намира заземен контакт.

А как да почистим най-лесно и евтино с подръчни средства микровълнова фурна – прочетете тук

Ако пък ви се налага ремонт на микровълнова фурна, готварска печка, стъклокерамичен плот, фурна или абсорбатор, спокойно може да ми се обадите за час за посещение и ремонт, дори и в събота или неделя. Ще бъда на линия и покрай майските празници (1-6.05). Просто се обадете и ще се разберем за удобен ден и час за Вас. 


Сервиз на микровълнови печки по домовете без почивен ден


Специално за тези от Вас, които попадат за първи път в този блог, бих искал да презентирам в резюме на ремонтите, предлагани от lxpress и да посоча контакти за връзка с майстора, който извършва сервиз на печки, перални, телевизори в удобно за Вас време.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

Ремонт на битова техника по домовете без почивен ден


Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.



Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

 
Ремонт на перални по домовете без почивен ден

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за ремонт извън работното време на майстора.


Ремонт на телевизори по домовете без почивен ден


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028


Качествен сервиз на телевизори, перални машини 

(блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)