понеделник, 14 април 2014 г.

Ремонт lxpress предлага професионален сервиз на телевизори, перални машини, печки и друга битова техника без почивен ден в София



Когато се повреди някой електроуред у дома – пералня, телевизор, печка, фурна или микровълнова, най-доброто решение за хората, които не са специалисти в техническите ремонти, е да потърсят квалифициран майстор, който да отстрани и ремонтира проблемната ситуация. Професионалният опит на инж. Станев го е сблъсквал през годините със сервиз на различни повреди и битова техника.

Ремонт на телевизори по домовете без почивен ден


В сайта и блоговете си инж. Станев разказва случаи от своята практика на майстор, който извършва ремонтна дейност по домовете в град София. При интерес от Ваша страна и малко свободно време, може да прочетете различни статии за избор на нов телевизор, закупуване на нова перална машина, каква е ползата от инверторните мотори, предимствата и недостатъците на комбинираните перални със сушилни.

Ремонт на перални по домовете без почивен ден


 Публикувани са истории от ежедневието на един софийски майстор, който ремонтира по домовете битова техника – какво може да се намери във филтъра на пералните, защо помпата не изхвърля водата, проблеми като блокирала ключалка на перална, смяна на маншон/уплътнител на перална машина, защо телевизорите остават без звук или от какво се появяват тъмни петна по екрана на телевизора. Представени са картини на световни майстори на четката, както и такива, рисувани от инж. Станев.

Разгледайте нашите сайт и блогове при възможност и интерес от Ваша страна и споделете впечатленията си.





Използвайте тел. 0898 371028, за да се свържете при технически проблеми с майстор, който ще Ви посети на място, без значение дали е делничен или почивен ден.

Филтър на перална машина


Ремонт lxpress предлага професионален сервиз на телевизори, перални машини, печки без почивен ден в София

Пожелаваме Ви успешна нова седмица, изпълнена с любов, много настроение и сибирско здраве!  Весело изкарване и на светлите великденски празници, които предстоят!

Пролетно настроение с аромат на люляк



 И много стара песен, която да ви зареди с весел старт на понеделника.

The Mamas & The Papas - Monday Monday




При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на  телефонен номер: 0898 371028.

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ремонт на печки и микровълнови по домовете без почивен ден


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



1 коментар:

Благодаря, че коментирахте! :)