петък, 4 ноември 2011 г.

Технологични другарчета - чехлички с фарчета ;)

Нощните лампи са добро решение да осветите стаята, за да не се блъскате в мебелите, стените или да наранявате малките пръстчета на краката (знаете как болят), но повечето осветителни тела са разположени по стените.


                                   


Ако ви се наложите да отидете до някое друго помещение никак няма да е лесно, когато се движите в полусънно състояние в тъмна стая, пълна с вещи, без да се спънете или ударите в някой шкаф, стол, маса, телевизор или каквото ви се изпречи на пътя.
 Като доста необичайно предложение, на помощ идват домашните чехлички с фарове. Тези технологични чехли-уредчета осветяват на разстояние до 6-7 метра пред движещия се в мрака субект. Оборудвани са със сензори за натоварване, така че в момента на обуване те реагират, включват  се и осветяват пред вас.


           

На всичкото отгоре, светодиодчетата в чехлите са фоточувствителни и няма да се включат докато в стаята е все още светло. Необходими са ви акумулаторни литиеви батерии, за да задействат технологичните чепици за домашна употреба. Предлагат се от Opulentitems за някакви си $40. Колко му е, на фона на някоя синина, цицина или болящо пръстче на крака!


                  







Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)