сряда, 23 ноември 2011 г.

Малко обедно забавление с уреди и техника за настроение ;)

Нова доза технологично настроение, събрано от целия свят - отделете пет минути време за няколко усмивки и подобряване на жизнения тонус в днешния мрачен ден ;)

Ако наистина искате шантава и функционална джаджа, може да пробвате технологичната мишка, направена от дърво във формата на планетата Юпитер. Произведена е в Япония и макар да изглежда трудна  за управление, се оказва, че  всъщност никак не е.

           

Тази оригинална лампа създава илюзията, че незасъхналата боя се процежда от нeя и капе. Ръчна изработка е от единствен стоманен лист. Отново японска.

              

Ако искате да измерите паранормалните явления и енергия у дома – едната възможност  е да използвате това уредче. То може да отчита електромагнитните излъчвания, но проблем ще е ако в помещението има електроуреди, тъй като ще покаже наличие на призраци и и някаква паранормална  дейност като цяло. Работи с батерия от 9V и цената му е към $ 11. Важното е да обичате подобна техника и  пресъздаването на сцени от Досиетата  Х  в домашни условия.

                       

На едно от поредните изложения по битова електроника в Лас Вегас показват и тази шапка с много дълга козирка, на която има телевизор. Ето и как работи – вътре има увеличително стъкло, така че щом пъхнете вашето мобилно устройство в най-предната част на козирката се получава усещането, че телевизионната картина е точно пред очите ви.


           



                   



Кога обаче ще гледате телевизия с тази шапка и къде остава тайна. Носещите я изглеждат меко казано малко странни. Но технологично интересни и загадъчни. Какво ли толкова гледат, а?


             



Ако ви е омръзнал студен обяд, отново има решение с леко изчанчен привкус - с  USB към компютъра свързвате тази чантичка-печка/фурна и ... добър апетит! Компактна, с приличен дизайн, тази технологична приумица би трябвало да се превърне в любимо приспособление за работещите в офиси в големите градове. Пестите време, а си похапвате домашна храна.



              


Ето и самият уред, поредно чудо на техниката. Или то май чудеса вече не останаха?

                   

След хранене - почистване на работното място с мини прахосмукачка. Чистотата е мерило за вашата култура и ...страст към новите технологични уреди и заигравки.

                           


Хубава сряда и усмихнат ден ;)

2 коментара:

  1. Много благодаря за тази приятна статия, от нея научих доста нови неща, които ще ми бъдат от полза.Страхотно е това , че е едно от поредните изложения по битова електроника в Лас Вегас , които ни показват и тази шапка с много дълга козирка, на която има телевизор. Това как вътре има увеличително стъкло, така че щом пъхнем нашето мобилно устройство в най-предната част на козирката се получава усещането, че телевизионната картина е точно пред очите ни.Е едно изключително постижение за всички нас. Ако продължаваме в това темпо след 20 години не знам какво ще има.

    ОтговорИзтриване
  2. Много готини нещица! Наистина изглеждат полезни.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)