понеделник, 10 октомври 2011 г.

Нови технологични играчки - за големи момчета бавачки ;)

Ако искате да се кефите на любимата музика докато сте в движение или сред други хора, без да досаждате и пречите, решението е едно - слушалки.  В такъв случай навярно знаете колко е трудно да намерите такива, които плътно да паснат на ухото ви, да не падат и да не се изместват. Новите модели на Urbanista Copenhagen спестяват доста от проблемите. Те са средни по размер, стоят върху ухото и имат леко странна квадратна форма.






Възможно е да се сгънат (притежават две гъвкави връзки) и поставят в кутийка, което ги прави по-удобни за пренасяне, предвид размера им.



Направени са от стоманени компоненти и осигуряват честотен отговор от 20 до 20,000Hz.


Налични са и в други, по-свежи цветове и цените им са около $100 .
На мен лично ми приличат на онези детски слушалки, които се носят за предпазване на ушичките, вместо шапки, от вятър и студ (пак не знам до каква степен са успешни).



Мислите, че всички медузи причиняват парене и дразнене на кожата - грешите! Не сте видели все още тези медузи-лампички с вградена LED технология. Идеално решение за басейни (при наличието на съответните водни съоръжения) и ви липсва присъствието на морето. Създават приятна, романтична атмосфера, особено, ако живеете в по-различен климатичен пояс и вън е поне 25 градуса, слънчево, растат палми и прочие нехарактерности за родните географски ширини. Хайде сега, за едни 44 долара на бройка ли сте!


 

Много яка саунд система за яки фенове на яката музика! Ако не можете да си представите живота без музика, ако искате да ви забелязват където и да отидете - незабавно се обзаведете с тази технологична приумица за носене. Наречете го раница, потниче с колонки, колонки с потниче - резултатът ще е еднакъв - хем ще ви чуят, хем ще ви видят!
 



Има си и сателитни колонки!




Субуфър Бас900 на фирмата Boss е вграден в технологичното потниче. Зарежда се с 10 акумулаторни батерии, наредени на колан, но внимавайте да не ви сбъркат с камикадзе (за целта избягвайте летища и места, където може да предизвикате погрешно по същество внимание). Разработка на Etsy срещу $850.






С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ПОЗИТИВЕН СЛЕДОБЕД! ;)


http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)