Ремонт на перални по домовете


Ремонт на перални

ремонт на перални в софия, ремонт на перални в Борово, ремонт на перални в неделя, техник, сервиз, перални, майстор, пералнята не пълни вода,


Ремонтни услуги за елиминиране на повреди при перални машини, извършвани от инж. Станев.

Ремонт на перални машини по домовете в София - квалифицирани сервизни услуги от инж. Станев. Може да запазите час за посещение и ремонт на повредена пералня и в събота или неделя за Ваше улеснение и удобство.

Ремонт на перални, Борово, Бъкстон, СБели брези, Манастирски ливади, ремонт на перални по домовете, сервиз за перални, майстор, техник, София, ремонт перални София, перални, майстори за перални, техник за пералня, пералнята се повреди,пералнята тече,вратата на пералнята не се отваря, сервиз в събота и неделя,

Снимка на изгоряла блокировка на пералня Беко

Ремонт на перални по домовете - професионален следгаранционен сервиз, монтаж на новозакупени перални, техническа поддръжка, внедряване на адекватни навременни технически решения, които водят до трайно отстраняване на повредата. 

Ремонт на перални по домовете, Ремонт на перални в София, сервиз перални,


Сервиз за перални идва на място във Вашия дом - от понеделник до неделя в удобно време за извършване на необходимия ремонт по пералнята, за да функционира тя отново в нормален работен режим. Ремонтите се извършват при наличие на съответните резервни части в търговската мрежа и при финансов смисъл от необходимата сервизна намеса. При амортизирани перални скъпите ремонти не са ценово оправдани. Все пак решението принадлежи на Вас. 


Ремонт на перални, Сервиз за перални в София, ремонт на перални в неделя, ремонт на перални по домовете


Ремонт на перални по домовете: Изпробване на повредена дренажна помпа на перална машина (видеоклип)


ремонт на пералниРемонт на перални машини по домовете в София – професионално извършени сервизни услуги без почивен ден.


За качествен сервиз на Вашата пералня изберете майсторските умения, техническите познания, професионалния опит и коректното отношение на инж. Станев. 

програматор на пералня, пералнята бърка програмите


Процедурата по ремонта е следната - сервизният инженер посещава на място повредената перална машина и предприема необходимите действия за елиминиране на проблема, причинил дефектите. 

Майсторът предприема и имплементира адекватни навременни решения, водещи до успешна развръзка на възникналия технически проблем (при наличието на резервни части в магазинната мрежа, нужда от подмяна на дефектиралия елемент, както и ценова обоснованост на необходимия ремонт на пералните).


Ремонт на перални по домоветеКачествен следгаранционен сервиз на перални, монтаж, демонтаж, техническа диагностика на  повредата. 


помпа на перална машина


Инж. Станев отстранява трайно и качествено повреди, свързани с този електроуред и част от тях могат да бъдат изброени  в списъка по-долу: •  блокирал люк на перална машина; 
 •  изгоряла блокировка на люка; 
 •  повредена дренажна помпа;
 •  счупена ключалка;
 •  почистване на четки;
 •  смяна с нови четки при нужда;
 •  смяна на маншон;
 •  смяна на  ремък;
 •  пералнята не тръгва;
 • пералнята не пълни вода;
 • пералнята не изхвърля водата;
 • проблем с  пусков клавиш;
 • запушени филтри; 
 • запушени помпи;
 • запушени маркучи;
 • течове; 
 • проблеми с центрофуга;
 • програматори; 
 • поправка на повредени платки;
 • смяна на изгорял нагревател;
 • подмяна на нагорели клеми.
За тези и други ремонти, извършвани от мен, може да прочетете повече статии в този мой блог, посветен изцяло на пералните и повредите, които ги съпътстват, както и илюстративни примери от богатата ми професионална практика като сервизен майстор с подходящо техническо образование и трудов опит. 
сервиз за перални в неделя, добър майстор за ремонт


Ремонт на перални по домовете – качествено и трайно отстраняване на проблема, удобно за собствениците на повредени перални, възможност за спешно отзоваване при свободен час в графика на техника, от понеделник до неделя, включително в празнични дни.

За контакт с инж. Станев – тел. 0898 371028

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с доказано и утвърдено име и професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


Майсторът, който може и знае как! :)


повредена ключалка на пералня - ремонтНа посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за професионални диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.Ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Павлово, Бъкстон, Бокар, Бояна, Витоша, Мотописта, Овча купел, Красно селоЖ. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.

Допълнителни запитвания относно сервизно обслужваните райони - на тел. 0898 371028, тъй като е невъзможно да бъдат изброени подробно кварталите в София.Посещенията за ремонт се съгласуват със сервизния график на инж. Станев. запушен филтър, пералнята тече


A home appliance repair technician offers and provides technical support and aftersales maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

A service engineer resolving issues, installing and repairing of washing machines and other household appliances effectively, available 7 days a week. 

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form

ремонт на телевизори, техник по домовете

За добрия майстор почивен ден няма!
###Текстовете в блога са авторски, публикувани са и в други мои блогове.

Изключение правят цитатите, които са с посочен автор и картинките с посочен източник интернет.


При ползване на текстове, позоваването на източника е задължително!


авторски права, creative commonsС лиценз Creative Commons (by-nc-nd/3.0/).

С лиценз Creative Commons (by-nc-nd/3.0/).За контакти и поръчки : тел: 0898 371 028


email : gstanev59@gmail.com7 коментара:

 1. Много добре се е получило! Успех, майсторе! :)

  ОтговорИзтриване
 2. сем. Панкови


  Този блог е с много информация за теми, които не са от най-популярните, но сте поднесли всичко на достъпен език като умел разказвач. От снощи не съм спряла да чета и разглеждам авторските и статии. Снимките са ярки и хубави също.

  Хубаво е, че имате история и публикации от 2011, човек може да се довери, че не попада на някой, който периодично си сменя телефоните, имената или прави нови страници, за да се крие от недоволни или излъгани клиенти. Мои близки пострадаха от някакви мошеници преди няколко месеца.

  Инж. Станев, а за нас се оказахте истински спасител и професионалист след като ремонтирахте пералнята ни, която протече. Благодаря, че дойдохте в жегата и се справихте така бързо с процедурата по ремонта й. За семейство с три малки деца пералнята е повече от необходимост. ;)

  Препоръчах вече услугите ви на мои колеги и семейни приятели. Номерът ви е запазен на сигурно място. ;)

  Благодарности по повода отново. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Благодаря! :)
  Убедих се, че на Вас може да се разчита като човек и професионалист. Димана Димитрова

  ОтговорИзтриване
 4. Много съм Ви задължена за ремонта на пералнята - отделихте толкова много време, за да премахнете проблема.

  Благодаря.

  Живка Узунова

  ОтговорИзтриване
 5. Александра Велкова
  ===
  Впечатленията ни от инж. Станев са повече от добри, пиша по повод ремонт на перална машина с проблем с електрониката. Уговорихме се, дойде, направи диагностика, поправи. Никакво губене на време, никакво ала-бала, човек на действието. Работи чисто и качествено.

  Препоръчвам. И благодаря! ;)

  ОтговорИзтриване
 6. Благодарим сърдечно за добре свършената работа! Пералнята работи идеално! Сем. Славчеви

  ОтговорИзтриване
 7. Даниела Маркова

  Отбивам се тук, за да благодаря на инж. Станев за пералнята Miele, която поправи вчера (петък). Благодаря. :)

  ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)