петък, 10 март 2017 г.

Ремонт на пералня с изгоряла блокировка и изгорял ключ на керамичен плот в дъждовна София

Студ се спусна над София, гарниран с дъжд - март е, шега няма. Капризничи времето, съвсем по дамски, но пролетта неизменно ще дойде. Не е приятно да крачиш по тротоари с локви, пълни с кална вода, а по улиците периодично профучава кола, чийто шофьор има за цел да мине точно през средата на някое езерце по платното, за да оплеска минувачите. 

 събота,  неделя,  по домовете,   добри техници, ремонтира пералня, ремонт на печки,София,  адрес,  ремонтирам пералня, печка, керамичен плот, микровълнова, битов уред,   майстор, ремонти,Борово до Стрелбище, Бъкстон,Лозенец,
Ремонт на битова техника

В тези дъждовни и мрачни дни не само аз съм по софийските булеварди, за да стигна до адреса, където ще ремонтирам пералня, печка, керамичен плот, микровълнова или друг битов уред. Чадърът допълва чантата на майстора, която е пълна с инструменти и пособия, нужни за ремонтите, като по този начин движението от Борово до Стрелбище, Бъкстон или Лозенец се превръща в приключение от типа "Урбанистичен сървайвър".

Ремонт на пералня с изгоряла блокировка. 

пералня, ремонт,майстор,сервиз,техник,ремонт на битова техника,ремонт на перални по домовете,
 Изгоряла блокировка на пералня

Ремонт на стъклокерамичен плот с изгорял степенен ключ. Ето и снимката на ключа. 

ремонт,керамичен плот, майстор,техник,сервиз,плот,ремонт на битова техника,
Изгорял ключ на плот

В двата сервизни случая, за да бъдат вкарани уредите отново в употреба в домакинството, се наложи смяната на термичната блокировка и степенния ключ.

В събота и неделя задачите ми са повече на брой, а графикът по-интензивен, защото хората са по домовете си и търсят добри техници, които да ремонтират пералнята или печката, защото през делничните дни са били заети с други задължения. 




Професионален ремонт на битова техника от инж. Станев, опитен сервизен техник с многогодишен опит и коректно отношение към Вас, може да заявите на контактния телефон, като изразите предпочитание за деня. Станете част от Фейсбук страницата, за да следите различни статии за ремонти, промени в графика и други текущи съобщения. 

Когато името работи за теб!








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)