вторник, 29 декември 2015 г.

Ремонт на печки, фурни и перални между Коледа и Нова година

Ремонт на печки, фурни, микровълнови и перални машини между Коледа и Нова година - това са на-многочислените заявки за сервиз на битова техника по домовете в София.

Ремонт на перални, ремонт на печки, ремонт на фурни, ремонт на микровълнови


В очакване на последния за годината празник столичани се стремят да я изпратят с добре ремонтирани електроуреди и да не вгорчават настроението с битови неуредици като неработеща фурна или невъзможност да включат пералнята. 


 ремонт на перални, плот, микровълнова, печка,фурна, майстор, техник, нова година



През седмицата, която тепърва започва, извърших ремонт на перални, плот, микровълнова. 



Смяна на изгоряла плоча на стъклокерамичен плот. 


ремонт на перални, плот, микровълнова.



Плоча за стъклокерамичен плот, а цената в магазинната мрежа се повиши в пъти през последните месеци на 2015, което в определен момент изненада неприятно не само мен, но и собствениците на повредени печки. 


Ремонт на микровълнова фурна, която не тръгваше.


ремонт на перални по домовете, сервиз, сервиз за битова техника, ремонт на печки,



Ремонт на пералня с повредна помпа и пералня със счупена ключалка на люка, пострадала от невнимателно боравене. Поради неправилно отваряне на люка са счупили ключалката на пералнята, която се наложи да бъде подменена с нова, подходяща за съответния модел.   Ремонтирах също фурна с изгорял нагревател (реотан) - така новогодишната баница с къмети за семейството е гарантирана. 


Ремонт на пералня с повредна помпа, пералня със счупена ключалка на люка,  фурна с изгорял нагревател (реотан)



Професионален сервиз за битова техника идва на място във Вашия дом от понеделник до неделя. Сервизните услуги се извършват по предварително договорен ден и час.


По-дребните домакински уреди – прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа – се доставят на място, като за целта е необходимо да се свържете с майстора, за да се договорят времето и условията за приемане и предаване на електроуредите.


прахосмукачки, тостери, сешоари, блендъри, ютии, чопъри, отоплителни печки, вентилаторни печки, конвекторни печки, котлони и друга битова техника за дома или персонална грижа



Очаквам да Ви видя в моята Фейсбук страница.



ремонт на фурни, ремонт на печки, София, ремонт на перални, Борово, Манастирски ливади,



Качество в ремонтите, каквото търсите и заслужавате!



инж. Станев

сервиз за битова техника, ремонт, майстор, техник,


Сервиз за битова техника - квалифицирани ремонтни услуги на перални машини, печки, фурни, плотове, котлони, микровълнови, телевизори, съдомиялни, аспиратори, абсорбери, сушилни, мелници за органични отпадъци (диспозери) по домовете в София.








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)