сряда, 18 ноември 2015 г.

Професионален ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете през топлия като пролет ноември на 2015

Есента - златна, топла и слънчева, а дори ноември преваля вече. Уж е есен, а е като  пролет; може да видите в първата публикация за този месец тук снимка на люляковите храсти в квартала, които разцъфтяха повторно, подмамени от хубавите температури.


Залез над София - есенното слънце бавно се потапя в небитието отвъд снагата на Витоша, създавайки красива гледка за любителите на природните чудеса.


Професионален ремонт на печки, перални, котлони, фурни, плотове по домовете


Много по-приятно е да крачиш по сухи улици, отколкото да стъпваш в локви и по дрехите да остават кални пръски. Да, пералните спасяват положението, но петната по дънките, оставени пътьом от мръсната вода определено се отразявана самочувствието. Затова тихите ноемврийски дни, квалифицирани като циганско лято внасят приятен фийлинг в урбанистичното ежедневие на софиянци. 


сервиз за битова техника, София, есен,


С лекото застудяване миналия месец имаше повече ремонти на вентилаторни печки, но последните дни, ако поправям печки, то те са главно готварски. 


ремонт на печки по домовете, ремонт на микровълнови, Борово, Манастирски ливади


Извършвам професионален ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете в София без почивен ден в удобно за Вас време. 


сервиз за битова техника в Борово


Инж. Станев предоставя и извършва професионален ремонт на печки, стъклокерамични плотове, фурни и микровълнови по домовете в София седем дни в седмицата. Сервизните услуги се предлагат без почивен ден. Датата и часът за посещение от техника са предварително определени. 


мотор-редуктор за микровълнова, ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете


Обадете се на майстора, ако печката не работи нормално или при някой от описаните проблеми, за диагностика и последващ ремонт на тези електроуреди за бита:

ремонт на печки, майстор, техник,


– изгорял нагревател или плоча на котлон; 
- прегорели контакти;
- стопени ключове;
- нагорелите клеми по инсталацията на печката (към нагревател или ключ);
- повредени терморегулатори;
- проблеми с термоограничители;
- неработещ таймер;
- нужда от смяна на щепсел;
- изгорял нагревател/реотан на фурна.

ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете в Софи



Ако Ви се налага,  предлагам ремонт на перални, аспиратори, телевизори и друга битова техника. 

ремонт на печки, котлони, фурни, стъклокерамични плотове по домовете в Софи


Успешен нов ден с моя картина, рисувана с акрилни бои преди да се заема със сервиз на битова техника, който консумира безпощадно цялото свободно ми време. Есенен пейзаж на място далече от София...


есенен пейзаж, акрилни бои, майстор, София,





инж. Станев








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)