вторник, 23 юни 2015 г.

Качествен ремонт на перални, печки, аспиратори по домовете без почивен ден + видео от мой ремонт на електромотор на аспиратор

Вторият ден от новата седмица принадлежи към миналото, поне що се отнася до ремонтите на майстора, свързани с перални и печки. Ще се наложи смяната на програматора на едната пералня, ако се намери точен модел на добра цена в магазинната мрежа. Другата пералня имаше проблем с четките, който беше отстранен. 


Ремонт на перални

Най-често се случва да ме търсят за сервиз на перални и в делнични, и в почивни дни. Оплакванията са многообразни -  блокирал люк или развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри или помпи, проблеми с програматор, маркучи, центрофуга, течове.


Ремонт на програматор на пералня


Ремонт на печки 

Понякога дефектира някой съвсем дребен и неугледен елемент, чиято цена е още по-невзрачна, но отнема време закупуването му. Неотдавна, ремонтирайки печка, се наложи подмяната на изгорял Ценеров диод (наречен още опорен диод, стабилитрон), чиято функция е да стабилизира правото напрежение на изправителите и се включва винаги в обратна посока. Денят бе събота, а подмяната бе осъществена в понеделник, когато магазините за резервни части отвориха. 



Не са рядкост и ремонтите, при които се налага смяна на изгорял ключ на печка. 


ремонт на печки по домовете



Ремонт на аспиратори


Ремонтите на аспиратори не са толкова чести, колкото поправките на перални, печки или фурни. Снимката е от скорошен ремонт на управление на аспиратор. 


ремонт на управление на аспиратори


Професионален сервиз за различни марки и модели перални, печки, фурни, микровълнови, аспиратори, диспозери, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени) и друга битова техника и електроника в София без почивен ден.



пералнята тече, майстор перални



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Иван Вазов, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението за ремонта на пералните.


скъсан ремък на пералня




Майсторът, който може и знае как! :)


ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ, ОПИТ, КОРЕКТНОСТ.


Видео с мой ремонт: Ремонт на електромотор на аспиратор - смяна на температурен предпазител






ТРЯБВА ВИ МАЙСТОР, ПОЛУЧАВАТЕ ИНЖЕНЕР.


пералнята тече, майстор за перални, вратата на пералнята не се отваря, ремонт на перални
Смяна на помпа на пералня



За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028










Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)