събота, 13 юни 2015 г.

На прага на лятото - качествени съботно-неделни ремонти на перални и смяна на реотан на фурна от инж. Станев

Малко преди полунощ в петък, а началото на уикенда вече е започнало. Очертават се съвсем летни температури, а съвсем невинно у дома ме подпитаха за планове за годишен отпуск. Дали ще успея да видя моренцето и да потопя морно тяло в солената му прегръдка - бих искал да мога да реализирам тази чисто човешка мечта... Морето е неизчерпаем източник на вдъховение за мен, много от картинките, нарисувани от мен са морски пейзажи. 

ремонт на перални по домовете


Скок от мечтите към реалността - отново предстоят събота и неделя, а графикът ми с ремонти  се пръска по шевовете като ланския бански костюм на съседката от петия етаж, която твърди, че пълнее от въздуха, а не от вкусните манджи, които върти майсторски на печката. Уредът е изкаран на остъклената тераса, за да споделя миризмата на запържения лук с останалите обитатели на панелното проклятие, наречено жилищен блок. 

перални сервиз в София, добър майстор за перални

Търсите добър майстор, който да отстрани трайно проблема и да извърши професионален сервиз на Вашата пералня, без да демонтирате уреда и да излизате от дома си? Не отлагайте повече във времето, обадете се на тел. 0898 371028 и обсъдете решението с инж. Станев.

ремонт на перални в Борово, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бояна, Бъкстон, Бели брези, Стрелбище, Иван Вазов, Лозенец, Бокар, Мотописта, Лагера, Хиподрума, Студентски град, Дървеница, Дианабат


Професионализмът, качеството на ремонтната дейност, практическият опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения са от голямо значение за Вас, а коректността не е просто дума, лишена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с необходимия за целта сервизен техник!

ремонт на печки, перални сервиз, добър техник,


Техническите умения се придобиват с пот на челото, те са резултат от добре блендирани теоретични познания и практически занимания, а не са част от повърхностни разходки из чужди блогове и форуми за събиране на снимков и текстов материал или копи-пейст напъни на доморасли "техници" с множество фалшиви регистрации и телефони, зад които удобно крият самоличността си. 

Инж. Станев - майсторът, от когото дори други „майстори“ без свян черпят идеи за сайтове, „коректно и прецизно“ преписват обяви и подозирам, че използват статиите ми, за да се "квалифицират" на техническото поприще, но мъдреците твърдят, че човек не може да надскочи сянката си. ;)

ремонт на перални, пералнята тече, смяна на маншон, пералнята не центрофугира,


Прочетете офертата за сервизни услуги по отстраняване на повреди, дефекти и аварии на перални.

сервиз за перални, пералнята тече, вратата не се отваря

Майсторски извършен ремонт на перални машини по домовете в София – професионално изпълнени сервизни услуги без почивен ден.

Квалифициран следгаранционен сервиз на перални, монтаж, демонтаж, техническа диагностика на повредата, предлагане и имплементиране на най-удачното техническо решение на сервизния ремонт.

Ремонт на перални по домовете


Да се върна на темата за ремонтите - предстоят четири за утре, разхвърляни като шарени мъниста от скъсано герданче из различни квартали на София - губи се време не толкова от поправката на техниката понякога, а от транспортните неволи в почивните дни. 

сервиз за перални, смяна на маншон, пералнята тече,


Утре ще ремонтирам перални и фурна. В неделя основно ще поправям перални машини, най-честите поръчки за сервиз са за този домашен електроуред в последния седмичен ден. 


ремонт на фурни по домовете



Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.

сервиз битова техника в Борово, Манастирски ливади, Гоце делчев



Майсторът, който може и знае как! :)



За контакт с инж. Станев - тел. 0898 371028


На Вас пожелавам спокойни и разтоварващи летни  съботно-неделни занимания, а майсторът ще ремонтира пералните по домовете и ще бъде там, където имат нужда от неговите технически умения, обширни познания и сервизни услуги. 

ремонт на перални










Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)