сряда, 15 април 2015 г.

Още ремонти на перални в сервизния график на майстора през Светлата седмица, запазете удобен за Вас час за ремонт на битова техника на място

Хубаво нещо са празниците - истински балсам за душата и тялото. Човек се отпуска, минава от активен към по-лежерен режим, прекарва повече време с най-близките си хора. Връщането към рутината на делника не е от най-вълнуващите изживявания, но е неизбежен елемент от трудовата практика не само на майстор, който съвестно и качествено поправя перални, микровълнови или телевизори, но и на всеки работещ човек. 


ремонт на печки, фурни, микровълнови, аспиратори, телевизори, съдомиялни, перални машини


Понеделник, вторник и сряда от Светлата седмица се оказаха с твърде  дълъг сервизен график, в който преобладаваха ремонтите на перални машини. За разнообразие не липсваха ремонти на телевизори, микровълнови, един екзотичен диспозер също се класира в списъка на майстора. 

Ремонт на печки по домовете


Инж. Станев предлага и извършва професионален ремонт на перални машини в София. Офертата за ремонта на пералните се отнася за град София, валидна е и през почивните дни. Услугата се извършва на място - техникът посещава на място повредения електроуред за улеснение и удобство на собствениците на проблемната пералня, печка, аспиратор, съдомиялна...


Ремонт на перални по домовете


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк, изгоряла блокировка на люка, повредена дренажна помпа, счупена ключалка, почистване на четки, смяна с нови при нужда, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматори, поправка на повредени платки,  и други) и предлагам адекватни навременни решения, водещи до успешна развръзка на техническия проблем.


майстор за перални,


Защо да изберете сервизната оферта точно от инж. Станев:

Отпада нуждата от демонтаж, последващ монтаж, както и транспортиране на повредената пералня до сервиз. Когато ремонтът се извършва у дома, много излишни нерви и тревоги, свързани  с пренасянето и възможно физическо нараняване на електроуреда, просто не съществуват. Спестеното време също е значително преимущество – то е скъп ресурс в ежедневието на съвременния софиянец с динамичен лайфстайл. Ремонтите, които извършвам като майстор техник, се осъществяват не само по домовете, но и за Ваше удобство са налични през почивните дни –  в събота или неделя в удобно за Вас време. Часовете за ремонт се съгласуват предварително със сервизния инженер.


Ремонт на  на перални по домовете



Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!


помпа на пералня, ремонт


Държите на професионализма, качеството на ремонтната дейност, практическия опит, подплатен с теоретични познания на академично ниво, прецизността към всеки дребен детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана своеволно, безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не отлагайте повече да се свържете с правилния сервизен техник!


За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


 Ремонт на микровълнови, печки, фурни, плотове по домовете


Визитка на инж. Станев

Електроинженер, с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти, извършва професионален ремонт на различни марки и модели перални машини, готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), аспиратори, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), съдомиялни, микровълнови, електронни платки на климатици, сушилни, прахосмукачки и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно време. Ремонт на по-дребна битова техника (ютии, сешоари, тостери, котлони и др.) е възможен, като детайлите се уточняват предварително с инж. Станев.

ремонт на ютии


Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и по предварително споразумение с майстора  часове за посещение и ремонт извън работните могат да бъдат договорени.


ремонт на прахосмукачки


Майсторът, който може и знае как! :)



ремонт на микровълнови







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)