петък, 10 април 2015 г.

Съобщение за извършване на ремонти на перални, печки, телевизори и друга битова техника и електроника по домовете за сервизния график покрай Великден

Инж. Станев няма да предоставя услуги, свързани с ремонт на битова техника и електроника по домовете на 11 и 12 април 2015 година. Тези дни са строго запазени за близките и са предназначени за откъсване от земното и материалното, дни на размисъл за смисъла на присъствието ни на земята, за духовно пречистване и пребъдване на светлината в друго измерение извън пространствено-времевия континуум. 


сервиз за перални в София


При необходимост от извършване на сервиз на телевизори, печки, перални, микровълнови, съдомиялни, дипозери, аспиратори, както и друга черна и бяла техника, през останалите дни може да се свържете с майстора на ремонтите на битова техника на телефон 0898 371028, за да запазите час за посещение и сервиз след 12 април.

Професионализъм, опит, коректност. Търсите майстор, получавате инженер.

Ремонт lxpress и инж. Станев – избирате едновременно качествен ремонт по домовете и коректен майстор с професионален опит, доказан през изминалите десетилетия, надживял не едно трудово предизвикателство!

 ремонт на перални в почивни дни


Държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, а коректността не е просто дума, изпразнена от съдържание, преписана безогледно и нагло от сайт или обява на колега майстор, тогава не се колебайте да позвъните на точния човек!

За контакт с инж. Станев – телефон 0898 371028


Майсторът, който може и знае как! :)


ремонт нас фурни по домовете


В очакване на светлия християнски празник, еманация на вярата, надеждата, саможертвата в името на другите, алтруистичното начало във всеки човек, пожелавам спокойна седмица, смирение и търпение в душата и намиране на светлина в най-мрачната нощ, защото в крайна сметка това осмисля дните ни.


ремонт на перални по домовете








Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)