петък, 30 януари 2015 г.

Съботно-неделни ремонти по домовете - повредени перални, смяна на реотани на фурни, поправка на аспиратори, неработещи телевизори, микровълнови


Бурен вятър над София бележи края на петъчния ден, стъклата на балкона на малката панелка се тресат страховито. Домашната красавица се скри в топлата си къщурка, осигурявайки спокоен котешки сън на себе си. 


ремонт на перални по домовете


За мен е невъзможно да се скрия по този начин и да загърбя задачите, свързани с поправка на битова техника по домовете. Традиционно събота и неделя са изпълнени с много ремонти, графикът ми е натоварен повече от обичайно. Дъжд, студ, сняг, жега или ураганен вятър не са пречка за майстор като мен. Ще ремонтирам повредени перални, ще сменям реотани на фурни, ще възстановявам микрописти на платки на аспиратори, ще търся проблеми в неработещи телевизори. 

перални сервиз, майстор перални, пералнята тече


Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти извършва професионален ремонт на перални машини, печки, телевизори, аспиратори, диспозери, съдомиялни, микровълнови и друга черна и бяла техника по домовете без почивен ден в удобно за Вас време.


магнетрон, изгорял реотан на фурна


Ако държите на професионализма, качеството, опита, прецизността към всеки детайл, умелите навременни решения, то не се колебайте да позвъните на точния човек. 

счупен люк на пералня, запушен филтър, програматор, пералнята тече,


Предоставям качествен сервиз на перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи, проблеми с програматор, центрофуга, течове...) с посещение по домовете. 

ремонт на перални, печки, аспиратори, телевизори, микровълнови


Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Овча Купел и други се ползват с предимство при посещението - възможни са часове за ремонт извън работните.

възстановяване на писти



Професионализъм, опит, коректност!
Трябва Ви майстор, получавате инженер.



========================================

инж. Станев, тел. 0898 371028

=========================================


Получавате професионализъм, опит, коректност заедно с ремонтите на перални, съдомиялни, печки, телевизори и друга битова техника и електроника по домовете в София.

Заповядайте в другите блогове и сайт за повече информация, интересни статии и ремонти.

http://lxpress.alle.bg/
http://lxpress2.wordpress.com/
http://stanevremont.blogspot.com/
http://lxpress.blogspot.com/
http://stanevremont.url.bg/


Вижте и новото клипче:






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)