понеделник, 5 януари 2015 г.

Майстор от януарски студ не се бои - ремонт на перални, телевизори, печки и аспиратори по домовете


Първата за годината работна седмица за повечето хора, не и за майстори като мен, настъпи. Смразяващата зимна прегръдка скова София и превръща излизането от дома в изпитание за духа и волята. Контрастно чувство за дискомфорт обзема човек - след краткото отпускане в уютен и топъл дом, след празничното меню и задушевната атмосфера напускането на домашното гнезденце не е сред най-желаните приключения. 


ремонт на перални
Обичам на топло у дома! :) 

Последните два дни бяха за мен с програма, опъната по шевовете - ремонт след ремонта, пералня след пералня. Само вчера имах пет посещения за поправка на перални. Днес разнообразявам - в графика ми на майстор на ремонтите са включени телевизори, печка и аспиратор. Отново ангажименти, покриващи половината седмица. 

Предпразничната истерия отстъпва ред на следпразничната треска да се навакса пропуснатото. Живеем на пълни обороти, обществото е динамично, летаргията е за дивите животни, не за цивилизацията. Натискам газта до краен предел и се изстрелвам не в някоя съседна галактика, а в близък до Борово квартал. 

ремонт на перални в Борово, майстор перални, сервиз перални


Електроинженер с над тридесетгодишен професионален опит в областта на електрониката и битовата техника и свързаните с тях ремонти. 

ремонт на перални, печки, телевизори,микровълнови по домовете


Ремонтирам професионално перални машини по домовете в София без почивен ден.

пералнята тече, не центрофугира, лагери пералня,неприятна миризма,


Отстранявам качествено повреди, свързани с този електроуред (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи/маркучи, течове, проблеми с центрофуга, програматор и други) и предлагам адекватни решения.

запушен филтър, блокирала ключалка на пералня, помпа


Извършвам качествен сервиз на телевизори (CRT, LCD, LED, TFT, плазмени), перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.

 запушен филтър на пералня, ремонт перални, помпа на пералня

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните.

счупена ключалка на пералня, запушен филтър


На посочения телефонен номер 0898 371028 може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение в рамките на стандартния работен ден за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев.


сервиз битова техника и електроника



Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

ремонт на перални и съдомиялни


За повече информация и полезни статии – моля, посетете сайта и блоговете ни.









Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)