четвъртък, 22 май 2014 г.

Майски дъжд, цветни емоции и ремонт на перални, фурни и телевизори в София

Май е прекрасен месец, който връща назад в годините, едно пътуване към младежките спомени, провокирано от матури, абитуриентски емоции, свежа зеленина и цветни ухания.

Радвам се на красивите младежи, които срещам по пътя си, на първолаците, изкласили учебната година, на учителите с шарени букети. Животът с всичките многолики проявления преминава покрай нас участници или наблюдатели. 



Ежедневието ми е изпълнено с ремонти на електроуреди, чакащи ремонт – перални машини, печки, телевизори в различни софийски квартали. Имам очи и душа за красивото, за емоциите, преживени от други. Човешко е, съвсем естествено. 


Набелязал съм си един цитат на великия колумбийски писател Габриел Гарсия Маркес, който бих искал да споделя с вас  днес:

 „Винаги има нещо, което е останало да бъде обичано.“   


Препрочитам и повтарям простичката мисъл, която загатва за дълбок смисъл и нахъсва човек към поемане към нови пътеки и върхове, смели мечти и вдъхновение. Да обичаш в едно обикновено, рутинно ежедневие си е живо предизвикателство. И все пак е възможно. Желателно. Изпълнимо. Най-важното – зависи единствено от нас самите. Не да ремонтираш старото и изхабеното, а да поставиш друго начало, което да ти носи удоволствие, защото в това начинание вложеното е равно на полученото.  Съвсем в духа на майските емоции. 

Майски дъжд и цветни емоции


Като майстори, ме очакват ремонти през целия ден. Ще поправям пералня, която тече, фурна с повреден реотан и телевизор, който се нуждае от сервиз. Дълъг четвъртък, изпълнен с много динамика, срещи с хора и повредена техника. 

Ремонт на перални по домовете в София


Не забравяйте, че в почивни и делнични дни има кой да извърши качествен ремонт на перални машини, телевизори и печки по домовете в София. 


Изкуството да бъдеш професионалист!
Когато другите почиват, аз ремонтирам. И то качествено!
За добрия майстор почивен ден няма.

Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!


При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника на място в София (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028.

Ремонт на микровълнови печки по домовете в София


На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за прецизна диагностика и професионален сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени със сервизния график на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.




Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението – възможни часове за ремонт извън работните.





Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Извършвам качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, стъклокерамични плотове, котлони, фурни, микровълнови, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



Заповядайте в сайта и в блоговете за повече информация, други ремонти и интересни публикации.











Ремонт lxpress Ви желае чудесен майски ден! :)



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)