вторник, 8 април 2014 г.

Възстановяване на платка за управление на аспиратор

Възстановяване на платка за управление на аспиратор - публикувам няколко изображения от скорошен сервиз.

Може да прочетете повече за ремонта тук

Възстановяване на платка за управление на аспиратор

                    


Ремонт на аспиратори от инж. Станев

                   



Ремонт на аспиратори по домовете в София - качествени ремонти от инж. Станев

Може да изгледате краткото  видео, където извършвам ремонт на електромотор на аспиратор и смяна на температурен предпазител.


                                     




==
Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма.


Заповядайте в другите мои блогове и сайт за повече информация, ремонти и статии. 



Ремонт lxpress и инж. Станев – качествен ремонт и коректен майстор!

При необходимост от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), обадете се на този телефонен номер: 0898 371028

На посочения телефонен номер може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение за диагностика и сервиз на различни електроуреди за дома, съобразени с графика на инж. Станев. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и околните квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Витоша, Бокар, Славия, Крива река, Овча Купел, Иван Вазов, Лозенец, Дианабад, централна част на София, както и други столични райони се ползват с предимство при посещението и са възможни часове за посещение и ремонт извън работните, по предварително споразумение с майстора в зависимост от дневното сервизно натоварване.


Инж. Галин Станев

За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини (блокирал люк/развалена ключалка, смяна на маншон или ремък, запушени филтри/помпи), съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.







1 коментар:

  1. К. Емилиянова

    Благодаря за ремонтираната пералня и професионалното отношение.

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)