неделя, 23 февруари 2014 г.

Зарядна чантичка за мобилен телефон и за майстора на ремонтите на перални и печки в София



Като на повечето хора, които ползват мобилни телефони, ми се е случвало докато съм в движение из шумните улици на София и обикалям по адреси за извършване на ремонт на някоя перална машина, телевизор или микровълнова фурна, батерията на телефона ми да падне. Дори да е била перфектно заредена преди да тръгна по сервизна дейност на битова техника в град София, приемам обаждания от потенциални клиенти, консултирам за покупка на нова техника за дома, най-често телевизори и перални, обяснявам дали пералнята да е с инверторен мотор и защо, каква е ползата от комбинирана пералня със сушилня или каква марка led/oled телевизор е за предпочитане. Ползвам и приложение за локализиране на точен адрес, което само по себе си гълта много от заряда на батерията.

Във глобалното село попаднах на следното зарядно устройство, което дискретно и удобно може да носите в чанта и да зарежда телефон, ако сте притежатели на   някой от следните модели – iPhone 5/5s/5c, iPhone 4/4S, and Samsung Galaxy S3/S4.

На вид е като портмоне или малка чантичка, в която поставяте телефона при нужда да бъде зареден. На дъното има док конектор, който се свързва директно с мобилката, така че не се налага да размотавате и влачите кабели със себе си навсякъде.



Зареждането става на принципа на индукцията, поставяте го в чантичката (може да се нарече и калъфче) и това е – телефонът скоро ще бъде отново във форма, ричарджнат и готов за употреба.

Кое не ми хареса – като на средностатистически българин и майстор на перални, печки и телевизори по неволя, който не печели като нормален европеец – цената, разбира се! Тук съм пас. Някой друг път, моля! No, thanks!Според материята на зарядното калъфче, тя варира между $189-329.  Толкова за технологичната джаджа днес, чакат ме ремонти - на перални и печка. Едната пералня е с повредена ключалка. 


 Подходящ момент да ви пожелая уютна и спокойна неделя!




===

Ремонт lxpress означава качествено обслужване и коректно отношение.

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!




Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с дългогодишен опит за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които се доставят на майстора за поправка на място.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и др. се ползват с предимство при посещението.







За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете без почивен ден.













Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)