понеделник, 27 януари 2014 г.

Късен поздрав от майстора, който ремонтира перални, телевизори и печки в София

След задъхан понеделник и няколко ремонта (пералня - смяна на помпа, печка - монтаж на нов стъклокерамичен плот, телевизор - смяна на предпазител) и домашни задължения, напълно съм заслужил малко почивка пред екрана на лаптопа - разходка из виртуални галерии и музика, която ме връща десетилетия назад във времето, когато не бях майстор, който ремонтира перални и телевизори по домовете в София, а имах работа, отговаряща на инженерното ми образование...

Времето лети, но важно е в душата да не гасне онзи пламък, по-ярък от блясъка на диамант.

Насладете се на песента с мен! :)



Пожелавам на всички прекрасен вторник, по-хубав от най-дивния диамант!

 ====

Изкуството да бъдеш професионалист!

За добрия майстор почивен ден няма!

Не забравяйте: когато се нуждаете от коректен майстор техник с инженерно образование, стаж и дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката за извършване на професионален ремонт на перална машина или друга битова техника (телевизор, печка, фурна, микровълнова, диспозер, сушилня, съдомиялна, абсорбер), изберете този телефонен номер: 0898 371028. На него може да запазите и поръчате удобен за вас ден и час за посещение и сервиз на различни електроуреди за дома. Възможен е ремонт и на по-дребни електроуреди (ютии, сешоари, вентилаторни печки, DVD и т.н.), които могат да бъдат доставени на майстора за поправка на място по предварителна уговорка.

Ж. к. Борово и близките квартали – Бели брези, Стрелбище, Красно село, Хиподрума, Лагера, Мотописта, Манастирски ливади, Гоце Делчев, Бъкстон, Павлово, Бояна, Овча Купел, Лозенец, централна част на София и други столични райони се ползват с предимство при посещението.





За контакти: Тел. 0898 371028

Качествен сервиз на телевизори, перални машини, съдомиялни, сушилни, електронни платки на климатици, абсорбери, диспозери (мелачки за битови отпадъци), готварски и отоплителни печки, фурни, микровълнови, бойлери, прахосмукачки и друга битова техника и електроника по домовете в София без почивен ден.



1 коментар:

  1. Поздрав за сполучливия избор на песен, майсторе! :) Леки ремонти!
    Наташа Иванова

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)