неделя, 10 ноември 2013 г.

Маншон (уплътнител) на перална машина - демонтаж и монтаж по домовете без почивен ден

Майсторе, сменяте ли маншони на перални машини?
Маншон (уплътнител) на перална машина се сменя, когато повредата е механична. Биват различни по размери и форма, различават се и по сгъвките. Желателно е, когато се купува нов, старият да е свален и да се отива с него в магазина - да се сравнят диаметъра и формата им.

При свалянето на маншона на пералня трябва да се внимава да не се скъсат пружините, които държат маншона, което предполага известен опит в демонтажа и монтажа. Накратко - трудно цялата процедура може да бъде извършена от майстор любител, който рискува да скъса новият маншон, без да споменаваме за времето, което би посветил на поставянето му.

Писал съм повече тук за маншоните на пералните машини и признаците за повреди при тях.


Ако се нуждаете от майстор, който да демонтира и монтира новият маншон за Вашата пералня машина, то сте попаднали на точното място.

От майстора на ремонтите на перални, телевизори и печки - пожелание за слънчева ноемврийска неделя.


Изкуството да бъдеш професионалист!


За добрия майстор почивен ден няма!


Важно: Не работя с посредници, а единственият телефон, на който приемам поръчки за ремонт и мога да бъда намерен, е 0898 371028, може да оставите и съобщение/коментар тук.



Без почивен ден!

За контакти: Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, абсорбери, диспозери, печки, фурни, микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)