понеделник, 16 септември 2013 г.

Ремонт на перални, телевизори и печки с посещение на място, включително през почивните дни (плюс пожелание за първия учебен ден)



Спешно търсите професионален  ремонт за Вашата перална, съдомиялна или сушилна машина, телевизори (различни марки и модели), готварска или отоплителна печка, фурна, микровълнова, абсорбатор, мелница за битови отпадъци (диспозери) и други електроуреди, които се нуждаят от поправка?

Решението, което спестява главоболия и проблеми покрай повредената битова техника  - потърсете коректен майстор с дългогодишен опит в областта на електрониката и електротехниката и инженерно образование на тел. 0898 371028 и запазете удобен за вас час за посещение и ремонт на пералнята, печката или телевизора.

Ремонт lxpress предлага сервизни услуги за битова техника с посещение на адрес, включително събота и неделя.


 За добрия майстор почивен ден няма!


И една вметка, защото животът си тече, а той не се състои само от ремонти, перални или телевизори – за разчупване на съобщението за предлаганата сервизна услуга по домовете, следват три цитата.

Нещо малко, което да ви мотивира в понеделник сутрин:

* Не съществува човек на този свят, който да не е способен да постигне много повече, отколкото сам допуска, че това е възможно. Х. Форд

Искам да приключа днешната публикация с два цитата на Ренесансовия гений Леонардо да Винчи (1452-1519), защото казаното от него провокира човешката мисъл и прогрес, мотивира духа да не прекъсва изконните стремления към завладяване на нови, непознати територии от безкрайната вселена от знания, а смятам, че това е важна част от образованието като цяло.


* Както желязото ръждясва, ако се захвърли; а застоялата вода загубва своята чистота...  така бездействието изпива жизнените сили на ума.

Леонардо да Винчи (1452-1519)    


* Цялото човешко знание произхожда от сетивните ни възприятия. Леонардо да Винчи


Намирам за подходящо точно с тези мисли на Леонардо да пожелая честит първи учебен ден и успешна учебна година на учениците, техните родители и учители в тези нелеки времена!



Ремонт lxpress

За контакти:
Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.

===========================================

A home appliance repair technician offers technical support and maintenance for washers, dryers, TV sets, microwave ovens, cookers, etc.

Valid for Sofia

Contact person: Galin Stanev, MSc

Phone: 0898 371028

Or

Use the site contact form



2 коментара:

  1. Natasha Ivanova

    Покрай първият учебен ден на детето имаше много емоции, сега открадвам малко време за себе си. Дано е успешна учебната година за всички – дечицата да получат качествено образование, учителите – достойни заплати, а родителите да се радваме на успехите им…

    Успешна седмица, майсторе и все леки ремонти! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Харесвам мъдростта на Леонардо - блестящ с всичко, което е оставил на идните поколения. Въпросът е колко го заслужаваме ?

    Догодина племенникът ми ще е първолак, няма да пропуснем тези трепети покрай училището; раницата вече съм казал, че ще е от нас. :-)

    Успешни и леки ремонти, майсторе! Ще поправиш и пералните, и телевизорите, две мнения няма.

    Напоследък ми е доста кът времето, боря се с немския, магистратура, работа, не се оплаквам, напротив. Поздрави от Дани и мен. ;-)

    ОтговорИзтриване

Благодаря, че коментирахте! :)