четвъртък, 8 август 2013 г.

Да оцелеем в жегата с усмивка, шапка и бутилка минерална вода

Августовски жеги ни морят в последните дни като всяка година по това време. Вчера следобед имах поръчка за ремонт на фурна точно в средата на следобеда под палещите слънчеви лъчи. Беше много наблизо, затова и приех поръчката за поправка.  

Плувнал в собствен сос, успях да отстраня повредата. Днес също имам поръчки за сервиз, които съм приел от по-ранен ден за сервиз на пералня и по-късно за ремонт на LCD телевизор. Не съм единствен, който трябва да ходи под лъчите на нажеженото слънце, да пътува в душния градски транспорт, където климатиците са кът, но затова пък не се отварят всички прозорчета на иначе "модерните" автобуси. Нали искаме да сме еко… Не е леко. 

Задължително въоръжение днес – голяма бутилка минерална вода и шапка – моят начин за майсторско оцеляване в рекордните жеги.


Жега!



А някои полагат специални грижи за техниката в горещините. Усмивка и после се гмурваме в морето от врящ въздух, след което адът ще ни се стори прохладен.


Инж. Галин Станев

За контакти:

Тел. 0898 371028

Сервиз на телевизори, перални, съдомиялни, сушилни, климатици, печки, фурни,  микровълнови, бойлери и др. битова техника по домовете без почивен ден.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)