понеделник, 4 февруари 2013 г.

Рок начало на седмицата на майстора на ремонтите на битова техника плюс една картинка

За загряване в понеделник сутрин пускам  една здрава песен на легендарните рокаджии Led Zeppelin – Misty Mountain Hop. Запис от 1973, качеството му е характерно за период с 40 годишна историческа давност. Друго и не може да бъде. Но са млади, кипящи от жизненост и енергия. Все още от времето, когато вярваха, че светът може да стане добър за всички и музиката би спомогнала за такава промяна. Ех, дългокоси момчета и момичета!...

Тази сутрин тук са мрачно-сиви склоновете на Витоша, типично по февруарски сключили навъсено вежди, сбърчили чела над тях тъмнеят и облаците. Не е най-хубавото време да излизаш по работа, още повече, когато си приключил с неделните ремонти на перални и телевизори малко след 6 вечерта и си се прибрал мокър до кости от ледения дъжд, който се изсипа обилен над София. 

Тръгвам по задачи – днес е ден на пералните, поне две ме чакат сигурни за сервиз. Пътьом трябва да закупя и нагревател за печка, за да довърша поправката, която започнах вчера. Имам и платки за климатици, които също трябва да бъдат ремонтирани. Задачи, много задачи и един майстор за всичко.

           
Преди да тръгна пускам една картинка на техническо нововъведение, комбиниращо няколко домакински електроуреда в един – кафемашина, котлон и фурничка, която може да се използва като тостер. Идейно.


Дори да са мрачни планините, нека в душите ни грее слънце.  



Тръгвам.  Чанта с инструменти през рамо, чадър не взимам.


Лека, успешна и с много поводи за усмивки седмица! ;)



http://lxpress.alle.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)