петък, 23 ноември 2012 г.

Поздрав от изморен от ремонти майстор (вместо извинение)

Безкрайно уморен от ремонти, но не на обичайните електроуреди като телевизори, перални или печки, а на допълнителната ми работа в сервиз на голяма фирма за климатици. Със застудяването на времето се увеличи количеството на повредената техника и се налага да прекарвам целия ден в поправка на различни компоненти  на този необходим през есенно-зимния сезон  битов  уред. 

Крайно изморен, пускам снимка на нещо, което съм обмислял да измайсторя, не в този вид точно – ултразвуково уредче за овлажняване на въздуха в затворени помещения, което включвате към компютър, докато работите. Самото уредче с форма на лале потапяте в обикновена чаша с вода, принципът на действие е ясен.  Ефектът, казват, се усещал почти незабавно.

       

Рокерски поздрав с тези песни от времето на моята младост за всички, които свърнат насам и като извинение за непрочетените блогове на виртуални приятели, пуснати през по-късната част на деня (с обещание да наваксам и поправя пропуснатото преди да се отправя към поредния ремонт утре).




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)