неделя, 1 юли 2012 г.

Бирена отварачка с електронен екран-броячка

Мисля – позакъснях с това забавно постингче днес, потънал в спомени за други юлски сутрини, когато хладният сутрешен бриз ме караше да се чувствам  нов, свеж и зареден с   емоции – за любов, за промяна, за себеутвърждаване.


Но техничарят в мен не издържа на изкушението да сподели новата технологично-механична джаджа, тип отварачка с екран – електронен брояч на изконсумираните бутилки с кехлибарена пенлива течност.

                 
                    

Хвърлям по едно око към телевизора и отборите на Италия и Испания, които тичат по терена, водени от желание за победа, а зрителите напрегнато следят случващото се там така, сякаш зависи живота им от това и надигат бирените бутилки.

Футболни страсти и настроения, силни отбори, очакваме силен финал. 

Да се върна към отварачката с електронно екранче – вече няма смисъл да броите колко бири сте вкарали в жежката юлска вечер, разположени пред домашния телевизор – отварачката отчита всяко отваряне на нова бутилка. 

Добра вест е, че може да нулирате отварачката-издайник, натискайки reset   и всичко почва от начало. Скрийте само или изхвърлете празните бутилки, за да не нададе вой някой завистник, най-често от противоположния пол. 



             

Отварачка с броячка – дали би се харчила в България – съмнявам се. Капачките на бирените бутилки са с модерна технология, не ви е необходима отварачка за целта, а големите пластмасови бутилки са с винтови капачки. А и кой иска да му броят бутилките, я стига, моля ви се – пийте докато ви се пие, докато свърши бирата в денонощния или в хладилника.

По-добре спестете тези $10, колкото е цената на отварачката с електронен екран, за още малко бира. 

Засега все още 1-0 за Испания.

Кой ли ще е новият футболен шампион на Европа, засега не зная.

Но ще си взема студена бира за компания пред телевизора, ние българите си знаем  - и да паднем, и да бием...

Наздраве за шампиона в аванс!  


Вече 2-0 за Испания!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)