сряда, 2 май 2012 г.

Спамърка нещо се пообърка - на Майстора с ремонтите в джоба иска да бърка

Направо поредна драма по вечерно време - на лични намирам пореден спам-подкана за любов с неква интернет кифла - писано на английски и  с услужливо осигурен превод на нещо, което трудно би могло да се нарече родна реч, камо ли омайна, а хич да не споменавам думата сладка!

Сега ще й отговоря тук, та добре да знае за друг път - моята любов е техниката, имам и съпруга, а що ли ми се струва, че трябва и модератори да има в блога* и да следят за спокойствието на такива като мен - непукисти на интернет свалки. Освен ако има нещо  технологично или техническо,  въпросната фльорца би ми била твърде безинтересна, а и след получаването на директна покана за интимна близост и фамилиарничене на най-пошло ниво, май и на ремонт няма да клъвна.

Та, спамърката нека знае - ще отговоря, когато поравя и пусна в изряден вид ето този компютър - тоест доста работа, разбирай време, ще отнеме.  Може и да го ремонтирам през някое лято, например онова, което наричат куково!



                     


Ако с горната техника не се справя, стават издънки, хора сме, ще пробвам да натракам отговор на  тази машина, гордост на техниката от времето на дядото на Флинтстоун. Казват, че бил 425 по-бавен от модерните си компютърни отрочета. Готвя и се придвижвам на прибежки между печката и лаптопа и поради тази причина - нямам време да сметна колко точно ще отнеме. Съпругата ми придремва пред телевизора и хич не бива да я смущавам с математически загадки, пък и филолог е, не калкулатор, макар с вносен език.




Спамърката, жадна за компютърна любов или по-скоро левчета по сметка (защо ли е решила, че съм щедър), може да почака да сътворя такъв часовник от компютърни детайли, останали след ремонт. Но засега с такъв не се занимавам - пипам само личните лаптопи (успешно на този етап), та нека не губи съвсем надежда, а?


                                          



Драго ми е да покажа тази клавиатура, трябва да я внедря - с едно кликване - край на досадните, елементарни, едноклетъчни и най-вероятно противни спамъри от цял свят - клик, клик, клик!

                                    


Пращащите съобщения, известни като спам, най-заслужено ще изчезнат - има да чакат до Второто пришествие и малко след това. На фона на намалената печалба спрямо предходните месеци, ще си умрат от глад и чакане. Пак ще кажа - бъдещето не им е розово, защото имам време за ремонти, пак ремонти, техника, малко блог, изкуство, книги, да не забравим - важните тук - котка и съпруга!


                                             


А на вас, приятели и съблогъри - успешен четвъртък, много позитивно настроение и никакъв спам!

С пожелание за много любов и светлина в сърцата - Майстора


* първоначално публикуван в  http://gogi6666.blog.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)