петък, 9 декември 2011 г.

Снимки най-различни на уреди технични ;)

Малко настроение в петъчната вечер. Позабавлявайте се с поредната порция технологични, технически и разни уреди и приспособления, събрани от необятния  свят на интернет пространството.

Петстотин светодиода са използвани за изработката на този странен прожектор. Явно свети, и то силно, но я опитайте да го поберете в чанта или джоба на панталона. Няма пълно щастие и това си е!
 

    


Харесва ми - телевизор, микровълнова и компютър в едно! Но могат ли да се използват едновременно и трите уреда? и ако се развали едното техническо чудо, всичко ли ще плаче за ремонт - това съвсем от професионална гледна точка питам. Но пък колко много място пестите само!


 
         


Няма какво да гледате по телевизора през уикенда - нЕмайте грижа повече! С тези сателитни чинии ще хванете предавания не само от съседни галактики, но направо и от други измерения! Защо да не позяпате някое мачле на извънземни спортяги - може да са много по-атрактивни за окото от земляните!


 
                           



Айфон и ретро телефон - суперкомбинация, от винтидж - по-винтидж! Стои жестоко в хола и предизвиква завистливите погледи на гостите ви. Иначе за какво ви е, така де!

                      


Любимото ми - гофретник с компютърна клавиатура - съвсем удачно за уикенда! Хрупкави топли гофретки с домашно сладко от ягодки, ммм, технологично, вкусно, лепкаво, но няма да чистя после аз, отсега си казвам.  Като се нахраните - продължавате работа. Жалко само, че клавиатурите били с най-много микроби, бацили и прочие микроскопична фауна. Май вече не съм гладен...

   


Айпод в калъфче на уокмън! Помните ли тези японски стерео плейърчета от 80-те години на миналия век? В наши дни ще предизвикате съжалителни погледи от тийнейджърите при вида на тези неугледни кутийки, но вие си знаете какво съкровище се крие в тях!

         



Поредна флашка за технологични маниаци, пристрастени към компютри и всякакви нови програми. Или е просто удобен начин да се инжектират вируси в системата, кой знае! Любимото оръжие на хакера от горния етаж!

                          
Кола, оборудвана с  телефон и то не какъв да е, а с шайбичка! Ретро идеите явно са много популярни - хората по света са преситени от новите технологии и им липсва споменът за първите мобилни телефони.

 
                        

Хендс фрий по две за левче, китайско производство, естествено. И как й приляга на момата само! Докато говори - може да си оправя маникюра, да пазарува, да се гримира - каквото й хрумне! Пък и за зимния сезон е добре - държи топло на ушичките!

 



                                     


Компютърна мишка  с еротична нотка. Нотка, нотка, то цяла симфония! Подходяща за
млади господа. Ляв, десен бутон - цъкай си цял ден на воля из мрежата.
                           

Джет колело, според мен - вентилатор за прохлада през летните дни. Поредно чудо на техническата мисъл. Какво пък - може и сами да си го направите, ако сте от отбора на сръчковците, имте повече време и някой излишен вентилатор.


 
                 




Щастливи почивни дни ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)