петък, 18 ноември 2011 г.

Петъчно настроение - телевизори, бири и музиката да свири!

Харесвам петъчните дни още от годините, когато бях младо-зелено инженерче. Усещането за предстоящите два свободни от работни задължения дни се равняваше на топящо се в устата блокче черен шоколад - сладко, леко горчиво, бавно и след това остава приятен спомен за нещо, което хем е било, хем е изчезнало завинаги в безкрайната въртележка на дните.

Всичко отдавна вече не е така, защото събота и неделя не се изживяват по сходен начин, винаги има някоя поръчка за ремонт на техника някъде или поправка на някое електроуредче у дома. Животът е различен от спомена за младежките (лудешките) години и забавленията по онова време. Светът и хората покрай мен са се променили, съвсем логично и нормално е да се променя аз и моите възгледи и очаквания за нещата от заобикалящата ме действителност.

Въпреки всичко, нагласата, че днес е петък и лекото, радостно гъделче в душата остава. Особено в слънчев ноемврийски ден като днешния. Търся в устата парченцето шоколад, няма го, но сякаш бе там само до преди миг, миниатюрно, почти невидимо, недоловимо, ефимерно като живота, нетрайно като любовта и все пак - осезаемо и вечно като спомен, като присъствие на любим човек.
  Ето няколко снимки, които подбрах за специалното петъчно настроение.


Екопревози и товари - едно телевизорче да метнем за поправка до съседния квартал, при моя майстор колко му е.

                                              


Мога и повече телевизори да нося, друга техника също, само курсове  осигурете, почерпката - после.

                                   


Тарифата двойна - екотакси плюс яка музика на уредбата втора употреба със соларно захранване. Ако няма да се качваш - чупката, че ще викна родата!


         

Технологична клавиатура за компютри с най-важните бутони, разработка на Майкрософт. То за какво ли са ви и другите бутончета - щом не се използва нещо да се маха, за да не пречи само! 

                     

Черешката на тортата през призмата на петъка - ще стигне или няма да стигне за уикенда?! Това се казва зареждане - бира на корем, но мезето дали още лае някъде из кварталните улици?

                                       



С пожелание за много слънчев ноемврийски уикенд и безброй усмивки ;)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)