петък, 7 октомври 2011 г.

Майстори, техника, ремонти - умения до безкрайни хоризонти ;)


                             

* Главната разлика между нещо, което би могло да се развали и нещо, което не е възможно да се развали е, че нещото, което е невъзможно да се развали все пак се повреди, обикновено се оказва невъзможно да бъде достигнато или поправено. Дъглас Адамс (писател)
* Когато навърших 13, разбрах , че мога да поправям всякаква електроника. Нвероятно е, но просто го правех. Основах компания за ремонт на радиоапарати. Стана най-голямата във Филаделфия. Амар Боуз (Роден през 1929, основател и председател на корпорация Боуз, електроинженер, милиардер. През 2011 дарява цялото си богатство на Масачузетския технологичен институт за подобряване на условията на обучение. )

                               
* Обикновените хора смятат щом нещо не е повредено, няма нужда от ремонт. Инженерите пък са на мнение, че щом нещо не се поврежда, значи все още не е с достатъчно възможности и екстри. Скот Адамс (карикатурист)
* Когато приемате уред за ремонт от клиент, запомнете – ако не може да го поправите, поне не го изпускайте. (неизвестен майстор)

                                   
* Техническите умения са изкуството да владееш сложните материи,  докато креативността е господство над простите. Ерик Зийман (математик)
* Хората струват само толкова, колкото им позволява развитието на собствената им техника. Джордж Оруел (писател)
* Майсторът никога не е виждал точно такъв модел като вашият. Закон на Мърфи за техниката
* Уредите, които са се повредили ще работят изрядно, когато майсторът пристигне. Закон на Мърфи.
           





МАЙСТОРЪТ ВИ ПОЖЕЛАВА ХУБАВ УИКЕНД И МНОГО НАСТРОЕНИЕ ;)


                   

                             (Валери Рибаков, руски художник)


http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)