вторник, 4 октомври 2011 г.

Новаторски дизайнерски приумици за технологични маниаци

Дизайнерите освен творческо мислене и богато въображение, притежават и известна доза чувство за хумор, което понякога може да ни се струва малко странно и твърде новаторско. Какво пък, нека разгледаме някои актуални технологични предложения - можем да ги използваме в офиса или у дома, ако обичаме този тип приспособления и уреди, именно в този иновационен ултра технодизайн.



Гладки клавиатура и технологична мишка - движите пръсти на принципа на тачскрийна. Край на досадните кабели и специални подложки!




LED осветление с насочване на светлината към необходимото място. Подходящи за офиси - концентрират излъчваната светлина над бюрото.


IPhone и видеопроектор - подготвяте презентацията в движение. Какво ли няма да се изобрети още с цел улеснение на начина ни на живот и работа!




Суперкомпактна клвиатура - приключвате работа, сгъвате и прибирате в бюрцето или чантичката. Бюрото е подредено, а клавиатурата - винаги у вас, няма кой да разлее кафе отгоре или да я пипа с нечисти ръце (и помисли). Само ваша и много фешън.





Кабел с много разклонителчета, който минава през цялата стая и дава възможност за включване на различни уреди на различни места. Избягва се грозното натрупване на множество кабели и щепсели на едно място, което според Фен Шуй води до затрудняване на комуникацията и зацикляне на отношенията.




Елегантна дизайнерска поставка за технологични играчки. Държите на бюрото, показвате стандарт и уредите се зареждат. Хитро решение за любители на скъпата техника!





Технологична филцова мишка. Няма много вид, прилича ми на изтривалка за училищна дъска, но може би пръстите няма да се плъзгат по нея, знае ли човек!



Радио - не заема място/компактно, минималистично дизайнерско решение, което хваща окото.



Соларен панел и зарядно устройство в едно - пестите електроенергия и удряте едно рамо на екотехнологиите - просто поставете на прозорчето  и слънцето ще свърши останалото. А и показвате новото IPhone-че уж небрежно.

 


Смешно USB разклонителче във формата на розово прасенце.




Дигитална китарка за маниаци. Яко жица за настроение! ;)




Майсторът пожелава много слънчев и усмихнат ден!
http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading, създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)