неделя, 4 септември 2011 г.

Из неделните хроники на сервизния майстор (продължение)

От няколко дни вратата на хладилника беше започнала да не се затваря плътно. Оказа се, че кутията за зеленчуци на дъното е мръднала напред. След изваждането й, видях огромна буца лед в ъгъла на камерата на хладилника. Изхвърлих леда, който се беше образувал заради запушената дренажна тръбичка, отвеждаща конденза от стената на хладилника до ваничката, намираща се върху компресора. Последва почистване на дренажната тръба с гъвкава тел, забърсване на протекла вода и подреждане на продуктите обратно по местата им.
           Съветът на Майстора – проверявайте дренажната тръбичка за образуване на лед върху нея – ако няма лед, значи всичко е наред. Неприятното е, че като е разположена в дъното на хладилника не се вижда и не се сещаме за нея, докато не създаде проблеми. Като краен резултат може да доведе до разваляне на храната и повреда на електрическия уред.

http://lxpress.alle.bg/ Ремонт на черна и бяла техника, извънгаранционен сервиз, монтаж и поддръжка, консултант ВЕИ, инвеститорски контрол външни и сградни инсталации, графично оформление на рекламни и технически материали, преводи от/на английски/руски езици, editing/proofreading,създаване, оформяне и корекция на съдържание за уеб, текстове, официални писма, поздравления, слогани

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодаря, че коментирахте! :)